A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

"Будинок пристарілих"у Ревному обзавівся власною котельнею

Відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання у с. Ревне Бориспільського районного територіального центру вже понад два тижні користується новою модульною газовою котельнею для обігріву приміщення. Дісталася вона соціальному закладу від Мартусівської сільради у вигляді благодійної допомоги. Встановлення та відновлення пункту обігріву профінансували Бориспільська РДА і Бориспільська районна рада. Обійшлося це районному бюджету у майже 360 тис. грн.

15:47 27.04.2017

У районі відзначили 31-у річницю аварії на ЧАЕС

26 квітня 1986 року... Для України ця дата сповнена гіркого полинового болю. 31-ий рік звучить тривожний набат чорнобильського квітня, який став мірилом людських життів, доль і мужності.

10:11 27.04.2017

27 квітня відбудеться III Форум енергоефективного партнерства’17

27 квітня 2017 року у м. Києві у КВЦ «Парковий» Держенергоефективності організовує головну подію року у сфері енергоефективності – III Форум енергоефективного партнерства’17 «Енергетичний менеджмент: Досвід кращих».  

12:34 21.04.2017

«Жіночий день» зробити робочим, а «чоловічий» – вихідним

Український інститут національної пам’яті представив новий варіант календаря пам’ятних дат. Його складено за результатами громадського обговорення проекту закону «Про державні та інші свята, пам’ятні дати та скорботні дні». У такому вигляді інститут має намір подавати проект до парламенту, передає Ukr.Media.  

12:29 21.04.2017

Резонансне вилучення підакцизних товарів на Київській митниці ДФС

Співробітниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Київській області спільно з прокуратурою Київської області припинено діяльність корупційної схеми з контрабандного ввезення на митну територію України через митний пост «Бориспіль-аеропорт» Київської митниці ДФС партії тютюнових виробів марки «NZ Gold» та «NZ Black» (виробництво Республіка Білорусь) в кількості 2000 коробів загальною вагою 18400 кг, орієнтовною ринковою вартістю близько 15 млн. гривень.

23:04 19.04.2017

У пункті пропуску «Бориспіль» вилучено партію високовартісних медичних препаратів, які намагалися ввезти на територію України без відповідних дозвільних документів та без сплати митних платежів

Працівники Київської митниці ДФС вилучили партію медичних препаратів, які з порушенням митного законодавства (з уникненням сплати митних платежів) ввозилися на митну територію України одним авіарейсом.

23:01 19.04.2017

Відсутність інформації та нерозуміння людей на місцях, яким чином відбуватиметься реформа — головна причина, чому зміни можуть не відбутися

Таку думку висловила голова Київської обласної ради Ганна Старикова під час наради щодо ситуації, яка склалася у зв’язку з формуванням проекту Південного госпітального округу в Київській області.

22:54 19.04.2017

Вітання голови Бориспільської районної ради Владислава БАЙЧАСА з Великоднем

Дорогі земляки! Щиросердечно вітаю вас із світлим та величним святом Христового Воскресіння. Цей день гуртує всіх нас довкола вічних християнських цінностей: доброти, терпимості, милосердя та любові до ближнього.

09:52 14.04.2017

У с. Петропавлівське новий дитячий майданчик

У селі Петропавлівське по вул.Центральній, 7 встановили новий дитячий майданчик. "Діти – це квіти нашого життя! І це не просто гарна фраза. Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашого села, а й майбутнє нашої країни, - зауважила Тетяна Кулинич, Вишеньківський сільський голова. -  Цією доброю справою вдалося водночас забезпечити здорове дозвілля дітей, а також спокій батьків, адже тепер їм не потрібно хвилюватися за те, де і чим їхні дітлахи будуть займатися»

09:48 14.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано