A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ЧОМУ ЗРОСЛА ЦІНА НА ГАЗ ТА З ЧОГО ВОНА СКЛАДАЄТЬСЯ?

Прес-служба ТОВ «Київоблгаз Збут» роз’яснює. Подорожчання вартості природного газу до 6,96 грн за куб. мЗ (на 8 коп.) було вимушеним, оскільки значно зросли витрати постачальника на обслуговування споживачів – друк та доставку квитанцій, операційні витрати, податки, підвищення мінімальної зарплати тощо. Загалом за свої послуги ТОВ «Київоблгаз Збут» отримує близько 12 коп. з кубометра.

12:52 10.06.2017

Аграрії району на "АГРО-2017"

Підприємства району взяли участь у ХХІХ Агропромисловій виставці «Агро-2017», що проходить в Києві з 7 по 10 червня.   

12:49 10.06.2017

Віншували журналістів Бориспільщини

У вівторок, 6 червня, в Борисполі привітали журналістів із професійним святом. За сумлінну багаторічну працю, високі творчі досягнення, зразкове виконання професійних обов’язків, оперативне висвітлення подій суспільно-політичного, економічного та культурного життя міста та району журналістам вручили почесні грамоти, подяки, премії, цінні подарунки.Серед нагороджених: колектив редакції міськрайонної газети «Трудова слава» на чолі з керівником Інною Бакум, колектив ТОВ «Вісті. Інформація. Реклама» на чолі з директором Любою Березою, КП «Телерадіостудія «Бориспіль» на чолі з Наталією Бондаренко, директор КП «Редакція районного радіомовлення» Алла Богуш, кореспондент газети «Термінал» Павло Магденко, позаштатний кореспондент газети «Ринок» Андрій Зиль, прес-секретар райдержадміністрації Олександра Шостак.

14:49 07.06.2017

Серед безлічі сіл я впізнаю своє - тільки в ньому так пахне дитинством…

На Зелену неділю всі дороги вели до Рогозова. Люд сходився, з’їжджався здалеку, зблизька. Іномарки, дешеві автівки, велосипеди, мотоцикли, сила-силенна дитячих візочків – все це паркувалося біля епіцентру подій. Саме в центрі рогозівці відзначали свято своєї малої батьківщини – День народження села. І так масштабно вдруге. Ще не встигли забути минулорічне гучне свято, коли зі сцени селян «купала» в піснях відома група «Фрістайл» та запальний циганський ансамбль, як підійшла цьогорічна дата, того дня зустрічали відомих заслужених артистів України Тетяну Піскарьову, Дмитра та Назарія  Яремчуків, Ярославу Руденко та Анатолія Гнатюка і майбутніх зірок естради – студентів Київського Національного університету культури і мистецтв. Головним спонсором свята виступила «Аграрна партія України» на чолі з її лідером Віталієм Скоциком. Організаційні моменти взяла на себе сільська влада разом із сільським головою Іваном Овсієнком.

14:41 07.06.2017

Наші легкоатлети — переможці міжнародних змагань

У м. Київ відбувся другий міжнародний марафон KYIV EURO MARATHON 2017 за участі спортсменів нашого району. Захід проводився з нагоди Дня Європи в Україні. Його мета: пропаганда здорового способу життя і залучення населення до регулярних занять фізичною культурою і спортом. Цього разу подолати класичну дистанцію в 42 кілометри 195 метрів зібралось понад 2500 учасників та 4000 глядачів на НСК «Олімпійський». Одночасно проводилась і марафонська естафета (6 км+ 12 км+ 6 км+12 км+6,195 км), серед учасників якої була команда легкоатлетів з Бориспільщини в складі: Савченко Михайло, Рудий Андрій, Шутенко Павло, Тригубенко Сергій та Рубаненко Ігор, які посіли ІІІ місце. Вітаємо наших спортсменів та бажаємо нових спортивних досягнень! За інформацією відділ молоді та спорту Бориспільської райдержадміністрації  

12:12 07.06.2017

Переможці предметних олімпіад подорожували по Дніпру

За сприяння голови Бориспільської райдержадмністрації Дмитра Вороніна, голови райради Владислава Байчаса 37 учнів Бориспільського району, переможців ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад отримали подарунок – подорож по оспіваному в піснях, уславленому поетами – Дніпру.

12:43 01.06.2017

Герої не вмирають: у військовій частині Національної гвардії України висадили Алею пам’яті

На території військової частини 3070 Національної гвардії України "Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів" ( керівник Генадій Пузанов) народилася  Алея пам’яті загиблим землякам – бійцям АТО.   Акція проходила за підтримки голови КОДА Олександра Горгана. До благородної, майже історичної події долучилися очільники району – Дмитро Воронін, голова РДА, Владислав Байчас, голова райради, Ярослав Годунок, секретар міської ради, представники обласного управління лісового та мисливського господарства, Державного Агенства лісових ресурсів, депутати райради, волонтери, громадськість.

18:31 31.05.2017

ЮВІЛЕЙНА ЗБІРКА «УКРАЇНСЬКОЇ МАДОННИ»

Поетична збірка Ніни Ігнатенко «На стрімкій бистрині», що вийшла за сприяння Асоціації поетів-ронделістів України, побачила світ під ювілейною цифрою «10». І хоча авторка неодноразово зарікалася: «Все, це вже остання», душа вимагає продовження.  У відділі державного історичного музею «Сучасний Бориспіль» 25 травня мешканку Головурова вітали не лише з поетичною ластівкою, а й Днем народження.

12:45 31.05.2017

Під головуванням Михайла Музики відбулося чергове засідання громадської ради

До активного обговорення долучилися  9 членів ради, доповідачі, представники громадськості. Учасники заходу розглянули чотири питання, включених до порядку денного: оздоровлення школярів в 2017 році, реорганізація медичних закладів в рамках реформи, робота районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, та шляхи розвитку фізичної культури і, зокрема, футболу в Бориспільському районі.

11:27 31.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано