A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ЗАГАСИТИ БАГАТТЯ ЛЕГШЕ, АНІЖ ЛІСОВУ ПОЖЕЖУ

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ. За вікном стоять погожі літні дні. Більшість із нас планують провести дозвілля в лісі. Це чудова нагода відпочити від галасливого міста. Ліс гостинно зустрічає всіх, хто шукає в ньому відпочинку, проте й вимагає дбайливого ставлення до себе. Розумне користування дарами природи – невід’ємне право людини. А для працівників лісового господарства ліс – робоче місце, тому нам ніколи милуватися його красою. 

21:14 20.08.2017

ВЕЛИКА ОЛЕКСАНДРІВКА ГОТОВА ДО ВЕЛИКОГО ФУТБОЛУ

 У Великій Олександрівці зіграли у футбол на новенькому полі. Ще рік тому вільна земельна ділянка слугувала непристосованим до гри аналогом як для дітей, так і дорослих. Відтепер її облагородженню можуть позаздрити не лише села, а й місто.

21:10 20.08.2017

У ПРАЦІ І ЛЮБОВІ ДО ЛЮДЕЙ

Секрет її довголіття у праці й любові до людей. 16 серпня Катерина Стариченко відсвяткувала своє 95-річчя. Жительку Великої Олександрівки вітали заступник сільського голови Любов Власкова, голова Бориспільської районної організації ветеранів України Микола Недождій, його заступник Раїса Самойленко та голова первинної ветеранської організації  Великоолександрівської сільської ради Микола Пульчак.

21:08 20.08.2017

ЛЮБОВ ЧЕШКО: «ЩОДНЯ ДАВАЙ СОБІ ВІДПОВІДЬ: ЧИ ПРОЖИВ ТИ ЦЕЙ ДЕНЬ, ЯК ЛЮДИНА?..»

Уявіть на хвилинку – живі лелеки на стовпі прямо посеред вулиці; різнобарв’я квітів та веселі казкові герої на клумбах, які прикрашають перехрестя та колись нічим непримітні куточки села; уквітчані колодязі з неймовірно смачною водою, якою може насолодитися будь-який перехожий; охайні двори; дороги, якими можна їхати, не боячись згубити колесо у черговій вибоїні. Так званий «молодіжний квартал», де стільки дітвори, що не завжди й на міських вулицях побачиш. Тут і ошатний будинок для місцевих вчителів та вихователів. І всюди новобудови, новобудови, новобудови… Ні, не багатоповерхові, а приватні будиночки. А це означає, що люди хочуть тут жити й народжувати дітей. Тут вони щасливі і захищені, про них дбають, радіють їхнім успіхам, допомагають у важкі хвилини.

21:05 20.08.2017

МІЖНАРОДНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ

У с. Старе Бориспільського району відкривається Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України (далі Центр). Про це на зустрічі з журналістами у міській раді розповів заступник начальника Центру по роботі з особовим складом підполковник Сергій Магдій.

11:56 02.08.2017

"Хочемо подякувати за небайдужість..."

«Кожна поїздка в зону АТО – для нас неабияка подія. До неї завжди ретельно готуємося, збираємо потрібні речі, продукти, налагоджуємо зв’язок з тими, кому маємо усе це передати. І завжди поруч є люди, які, хоч і не мають можливості їхати з нами, проте допомагають формувати колону. Цього разу виїхало три авто. Тож хочемо подякувати за небайдужість і реальну підтримку голові Бориспільської районної ради Владиславу Байчасу, Бориспільському міському голові Анатолію Федорчуку та його першому заступнику Миколі Корнійчуку, голові правління БРСТ Костянтину Струкову, депутатам Володимиру та Ігорю Шалімовим, подружжю Володимиру та Олександрі Мельник, депутату і волонтеру Андрію Карпенку, керівнику СФГ «Ельдорадо» (с. Проців) Юрію Антропову, отцю Миколі Терещуку, волонтерці Марині Антонюк та ін.».

11:53 02.08.2017

З сесії районної ради. Від пошуку винних до плідної роботи

На 13 пленарному засіданні сесії районної ради, що відбулося 27 липня, рішення приймали 29 народних обранців із 34-ох. У його роботі взяли участь новий голова РДА Олександр Туренко та його заступник Сергій Білецький. Долучилися до обговорення запропонованого порядку денного сільські голови, керівники установ, підприємств, організацій району, керівники структурних підрозділів РДА, громадськість. Головував на засіданні очільник районної ради Владислав Байчас.

11:32 02.08.2017

Які електронні послуги можуть отримати українці без жодного візиту до держустанов

Електронні послуги від держави стали реальністю. Чимало важливих послуг тепер є по-справжньому електронними, без жодного візиту громадян до органів влади. Українцю, що бажає скористатися електронними послугами, вже є з чого вибирати. Найкорисніші та найважливіші з доступних сьогодні послуг: реєстрація бізнесу, призначення допомоги при народженні, будівельна послуга щодо введення об’єктів в експлуатацію.  

11:25 05.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано