A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Бориспільська ЦРЛ інформує: новини за тиждень

З 15 по 22 травня в Бориспільській ЦРЛ було проліковано 253 чоловіки, з них 97 - сільські жителі. Проведено 34 операції. Звернулося за допомогою до травмпункту 185 осіб. За тиждень у пологовому відділенні народилося 17 дітей: 10 хлопчиків, 7 дівчаток. Наразі  в лікарні перебуває 352 хворих, серед них 144 – сільські жителі.  

10:41 23.05.2017

«Зірковий калейдоскоп» для обдарувань району в новому форматі

У приміщенні Бориспільського РБДЮТ  зібралися переможці цьогорічних конкурсів та їх керівники.Цього року за підтримки  Бориспільської районної державної адміністрації, Бориспільської районної  ради та відділу освіти щорічний районний фестиваль  обдарованих дітей та учнівської молоді «Зірковий калейдоскоп» проходив у новому форматі. 34 перемоги на рівні України та області здобули наші вихованці, в 22 конкурсах взяли участь.

10:35 23.05.2017

«Червоний терор»: презентація книги Валентини Стрілько-Тютюн про політичні репресії на Бориспільщині (1920-1950роки)

У Щасливському НВК напередодні Дня пам’яті жертв політичних репресій, який відзначають 21 травня, відбулася презентація книги Валентини Василівни Стрілько «Червоний терор». В актовій залі школи зібралися старшокласники, вчителі району, заступники директорів з виховної роботи, почесні гості.  

14:05 22.05.2017

«Доступні ліки»: у Борисполі та районі від «старту» програми виписано понад 2 тис. рецептів

Понад півтори сотні найменувань препаратів, кошти на відшкодування та чимало критики – в Україні таки стартувала програма «Доступні ліки». Усе просто: лікарі виписують рецепти – пацієнти отримують безкоштовні або майже безкоштовні ліки, а аптеки – відшкодування за участь у програмі. Проте хворі скаржаться, що не побачили у переліку МОЗ дорогих та ефективних препаратів.Медики ж запевняють, що програма має беззаперечні переваги, в переліку є не тільки українські, а й німецькі та польські препарати. До того ж досвідчений лікар зможе скомпонувати призначення так, аби пацієнт не тільки зекономив, а й отримав ефективне лікування. Однак не виключено, що перелік «Доступних ліків» переглянуть і доповнять новітніми препаратами.Більше про програму «Доступні ліки» та особливості її роботи у Борисполі «ТС» розповів головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Денис Хурса.

13:55 19.05.2017

Дорогі краяни!

У третій четвер травня ми традиційно святкуємо День вишиванки. Цей день не є офіційним святом, але його відзначають не лише в Україні, а й за її межами. У цей день кожен українець одягає вишиванку й виходить у ній на роботу, університет, школу чи садочок.Цього дня ми шануємо наш національний оберіг - прекрасну українську вишиванку. Вона зберігає споконвічні традиції нашого народу та об'єднує українців - від заходу до сходу.  Вітаю зі святом вишиванки!

10:43 18.05.2017

На сесії районної ради: Для спільної справи партійність й амбіції ні до чого

27 народних обранців  із 34-их приймали рішення на 12 сесії Бориспільської районної ради. Головував на пленарному засіданні Владислав Байчас. Активну участь в обговоренні та прийнятті рішень взяли заступник голови районної ради Іван Недогибченко, заступники голови РДА – Володимир Солдатенко та Роман Шуменко, керівники структурних підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські голови.

16:13 17.05.2017

Краєзнавчі читання «Костомаров і Україна»

В опорному навчальному закладі «Вороньківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Бориспільської районної ради 15 травня 2017 року відбулися краєзнавчі читання «Костомаров і Україна», присвячені 200-річчю з дня народження М.І.Костомарова – видатного українського історика, етнографа, письменника, літературознавця і громадського діяча.  

16:28 16.05.2017

Відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

… І знову звучать козацькі марші, і знову вітер полоще козацькі знамена, і знову крокують козацькі рої на плацу Вишенської загальноосвітньої школи. Традиційно, вже втретє поспіль, приймає цей заклад учасників районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

16:25 16.05.2017

Європа простягнула руку українцям

Україна стала ще на крок ближче до омріяної Європи: 11 травня Рада ЄС ухвалила рішення щодо скасування візових вимог для українців. Церемонія підписання відповідного рішення президентом Європарламенту і представником головування у Раді ЄС має відбутися 17 травня. Фактично безвіз набуде чинності через 20 днів після опублікування рішення – орієнтовно 11 червня. На честь цієї події, а також Днів Європи в Україні у Борисполі урочисто піднімали прапори держави та Європейського Союзу.Радісна новина зібрала на головній площі міста — Європейській — очільників Борисполя і району, депутатів міської та районної рад, представників молодіжного парламенту, лідерів учнівського самоврядування, жителів міста.Честь підняти прапори України, Європейського Союзу і Борисполя отримали кращі представники учнівської молоді, спортсмени.

09:47 15.05.2017

Відбувся фінальний матч Кубку Бориспільського району

Фінальний матч Кубку Бориспільського району сезону-2017 відбувся днями на стадіоні «Колос». Фіналістами турніру, подолавши шлях попередніх етапів, стали команди «Алекс» с. Велика Олександрівка та «Борисфен» м. Бориспіль. Всього в турнірі взяли участь 13 команд.  

09:42 15.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано