A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Великодні гостинці для воїнів АТО від вишеньківців

Вишеньківська сільська рада за підтримки небайдужих підприємців с.Вишеньки та Петропавлівське, подбала про те, щоб наші захисники у зоні проведення АТО також відчули величне свято Воскресіння Господнього, адже вони не матимуть можливості відсвяткувати величне свято. З любов’ю та позитивними емоціями напечені та оздоблені смачні паски та Великодні подарунки були вчора відправлені на Донеччину для воїнів АТО.   

09:36 14.04.2017

Районний семінар для вчителів англійської мови

На базі Рогозівської ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови «Практична реалізація комунікативно-діяльнісної технології в літніх мовних таборах», в роботі якого взяли участь методист районного відділу освіти Макаренко Валентина Володимирівна, голова районного методоб’єднання вчителів іноземної мови. Вчитель англійської мови Щасливського НВК, Гарнага Ніна Борисівна, директор Рогозівської ЗОШ І- ІІІ ступенів Мисловська Тамара Григорівна. Розпочався семінар фото на згадку біля відомого тепер уже дуба, який згадує у своїх краєзнавчих роботах Михайло Максимович, український вчений-енциклопедист - природознавець, фольклорист, етнограф, історик, письменник, поет, перший ректор університету Св. Володимира.

10:06 11.04.2017

Писанка власноруч: У Щасливому провели майстер-клас

У Щасливському будинку культури майстер-клас із писанкарства провела 11-літня майстриня Мар'янка Пруська. Незважачи на те, що дівчинці лише 11 років, вона знає секрети стародавньої писанки не гірше за досвідчених майстринь. Подібні майстер - класи Мар"янка вже встигла провести у найвідоміших навчальних закладах Києва, а також у рідному Щасливому. За матеріалами відділу культури РДА

09:45 11.04.2017

Алея молодих дерев прикрасила вороньківський парк

  У ході двомісячника благоустрою у Воронькові підтримали акцію "Посади дерево". Ініціативу сільського голови Ніни  Яструб  підхопили  випускники школи, працівники сільської ради, лікарні, дитячого садочку, школи, будинку культури, працівники сфери послуг, сільські депутати. Нова алея молодих дерев прикрасила сільський парк. Молодь пам'ятатиме, що саме за їхньої участі парк оновлюється і набуває відповідного вигляду.  

11:40 10.04.2017

Чергова допомога на передову від Бориспільського району

Волонтери Бориспільщини постійно підтримують військовослужбовців в зоні АТО. Щотижня до українських воїнів курсують вантажні автомобілі з різних сіл району. Серед найбільш активних — Процівська, Іванківська, Сеньківська сільські ради.

11:23 10.04.2017

У Горі відбулося офіційне відкриття оновленого поштового відділення

У селі Гора відбулося офіційне відкриття оновленого поштового відділення. Його ремонт та облаштування сучасними меблями було здійснено за ініціативою сільського голови Романа Дмитріва, який також посприяв у забезпеченні працівників новою формою.  

11:15 06.04.2017

про перспективи розвитку медицини на Київщині

У Київській обласній державній адміністрації відбулася регіональна платформа «Новації в охороні здоров’я. Підходи до фінансування медичних послуг». Концепція медичної реформи передбачає розподіл повноважень між державою і місцевим самоврядуванням. Тобто, держава замовляє та оплачує медичні послуги в рамках гарантованого пакету, а громада утримує приміщення закладів охорони здоров’я.

11:09 06.04.2017

Першочергово виконуються роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах державного значення

Як повідомив генеральний директор ПрАТ "Коммунтранс" Олексій Глушко 17 та 20 лютого поточного року було підписано договори на експлуатаційне утримання автомобільних доріг району у 2017 році. Річний план фінансування згідно зазначених договорів склав 44,601 млн, грн. на 2 райони. Проте у березні цього року Служба автомобільних доріг в Київській області, що є замовником, надала додаткову угоду на зменшення фінансування до 8 млн.грн. на 2 райони. Відповідно до листа ПрАТ «Коммунтранс» має виконати основні види робіт на 2 млн.грн. на Бориспільський та Броварський райони.

11:01 06.04.2017

Валерій Гудзь - "Народний герой України"

У Маріуполі нагородили «Народних героїв». Найпрестижнішу недержавну премію отримав наш земляк, депутат районної ради  Валерій Гудзь, заступник командира 72-ї ОМБр. «Для мене в цьому ордені мужність, героїзм та кров того особового складу, який воював зі мною з 2014 року», – зазначив Валерій Гудзь, отримуючи нагороду.

13:57 04.04.2017

Кампанія декларування – 2017 продовжується

Бориспільське відділення Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області нагадує, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2016 року. Останній день подання декларації - 03 травня 2017 року. Додаткова інформація на веб – порталі ДФС України.

12:06 04.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано