A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Першочергово виконуються роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах державного значення

Дата: 06.04.2017 11:01
Кількість переглядів: 682

Як повідомив генеральний директор ПрАТ "Коммунтранс" Олексій Глушко 17 та 20 лютого поточного року було підписано договори на експлуатаційне утримання автомобільних доріг району у 2017 році. Річний план фінансування згідно зазначених договорів склав 44,601 млн, грн. на 2 райони. Проте у березні цього року Служба автомобільних доріг в Київській області, що є замовником, надала додаткову угоду на зменшення фінансування до 8 млн.грн. на 2 райони. Відповідно до листа ПрАТ «Коммунтранс» має виконати основні види робіт на 2 млн.грн. на Бориспільський та Броварський райони.


 

За словами Олексія Глушка, на сьогоднішній день першочергово виконуються роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах державного значення, а саме:

Т-10-16 Київ-Ревне-Рогозів;

Т-10-18 Бориспіль-Березань-Яготин;

Т-10-04 М01-Рудня-Гоголів-Бориспіль.


 

Протягом цього тижня представники ПрАТ "Коммунтранс" обіцяють здійснити обстеження автомобільних доріг району з метою визначення першочергових обсягів робіт та передачі їх на затвердження головному розпоряднику коштів. Представникам громад та сільських рад запропоновано долучитися до цього процесу.


 

Керівник ПрАТ «Коммунтранс» Олексій Глушко нагадав присутнім, що підприємство намагається дотримуватись договірних зобов'язань та виконує роботи за рахунок власних обігових коштів. Станом на 01.04.2017. підприємством виконано та не оплачено замовником робіт на суму близько 2 млн грн.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування