A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини


 

Сьогодні ми відзначаємо День українського добровольця

День відважних захисників і захисниць, які добровільно, за покликом серця, керуючись внутрішніми цінностями й принципами, взяли до рук зброю та стали на захист України. Для кого боротьба за нашу незалежність і суверенітет — це честь.

14:40 14.03.2024

Шановні жителі Бориспільського району!

      Напередодні Нового 2024 року щиро вітаю вас з прийдешніми новорічними святами! Щиро бажаю всім міцного здоров’я, родинного затишку й тепла в кожну оселю, мирного неба над усією Україною!      Особливі слова подяки й шани нашим Захисникам і Захисницям, які в надзвичайно складних і нелюдських умовах виборюють кожен клапоть рідної землі й не пускають ворога йти далі. Хай кожного нашого воїна захистить Господь від ворожої кулі й збереже всім життя. Хай повернуться всі наші Герої до рідних домівок.      Нехай Новий 2024 рік стане для нас переможним над лютим ворогом і виконає найголовніше бажання мільйонів українців - принесе нашій країні Перемогу й довгоочікуваний Мир! А ще – просте людське щастя та надії на світле майбутнє, реалізацію всіх задуманих планів і тільки приємні клопоти.      Переможного 2024-го року!

10:51 31.12.2023

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Хай світле свято Різдва Христового принесе нам те, про що мріє кожен українець – Перемогу, Мир і повернення додому всіх наших захисників. У це свято можливі будь-які чудеса. І якщо мільйони щиро вірять в нашу Перемогу, то так і буде! Адже добро завжди перемагає зло! В цей світлий день бажаю всім нам добра, любові й щастя, добробуту й міцного здоров’я. Нехай ангел-охоронець оберігає вас і ваших близьких від усіх негараздів, а в душі запанують віра, спокій і благодать. Христос Народився! Славімо Його! Голова Бориспільської районної ради Антон МОТРИЧ

11:06 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування