A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

День пам'яті!

Голова Бориспільської районної ради Антон Мотрич, працівники ради у День захисників і захисниць України, свята Покрови Пресвятої Богородиці, в День Українського козацтва і День створення Української повстанської армії вшанували пам’ять загиблих патріотів України, поклали квіти до Меморіалу Небесної Сотні.

13:16 14.10.2022

Шановні захисники і захисниці нашої незалежної України!

З великою шаною і глибокою вдячність вітаємо Вас з Днем захисників і захисниць України. Не випадково саме 14 жовтня в день великого православного свята-Покрови Пресвятої Богородиці, відзначається цей день. Здавна Пресвята Богородиця була покровителькою і заступницею славного Українського козацтва, а тепер і славного Українського війська.

10:25 14.10.2022

Вітаємо освітян Бориспільського району з професійним святом - Днем працівників освіти та Днем вчителя!

Дорогі наші вчителі, щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем вчителя! Бути Вчителем – це високе покликання, особливий талант. Своїм вихованцям Ви даєте знання, розвиваєте кращі якості, здібності творчо мислити й приймати самостійні рішення. Своєю щоденною працею Ви визначаєте долю багатьох поколінь.

09:47 30.09.2022

День Миру

21 вересня, починаючи з 2022 року, в нашій країні відзначається День Миру. Ця дата є і Міжнародним днем Миру. Весь цивілізований світ хоче жити в мирі. Це коротке святе слово Мир є найдорожчим і найбажанішим для всього людства. Сьогодні воно котиться дев’ятим валом по планеті Земля. Люди хочуть миру. Бо мир – це все! Це – життя, вільна праця. Це мати і дитя, щастя, творення і буття. Та нині мир у великій небезпеці. То в одному, то в іншому куточку планети спалахують войнища. І збагнути важко, як так, що у ХХІ столітті при високій цивілізації, високих ідеях гуманізму і соціальної справедливості, на землі не стихають війни. Агресивні, терористичні держави ведуть свої варварські війни з метою захоплення територій і встановлення своєї диктатури. А натомість - гине дуже багато людей, знищується все: житло, інфраструктура, промисловість… Розруха і голод відкидають ці території на десятки років назад в економічному і соціальному розвитку.

14:35 21.09.2022

Відбулася сесія Бориспільської районної ради

          Сьогодні, 20 вересня, відбулася  14 сесія   Бориспільської районної ради VIIІ скликання. Сесію відкрив голова районної ради Антон Мотрич, в якій взяли участь начальник Бориспільської районної військової адміністрації Руслан Дяченко та його заступники, керівники відділів, управлінь, комунальних підприємств. Голова ради звернувся до депутатів вшанувати пам'ять загиблих захисників нашої країни у війні з російськими окупантами хвилиною мовчання.

17:29 20.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування