A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

28 липня - День української державності!

      День   української    державності  –  це  можливість  для  кожного   українця   згадати   історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя. Цінуємо те, за що боролися наші предки, пам'ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити.

09:36 28.07.2023

З Днем Національної Поліції України!

     Вітаю всіх працівників Національної Поліції з професійним святом - Днем Національної Поліції України! Вітаю всіх, хто вірний Присязі й служить українському народу віддано й чесно, хто робить наше життя спокійнішим і безпечнішим, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням.

18:41 04.07.2023

З днем Конституції

  Вітаю всіх з визначним державним святом – Днем Конституції України!

10:15 28.06.2023

Трансформація державної служби в умовах війни

      Сьогодні за запрошенням ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі, доктора історичних наук, професора кафедри публічного управління та адміністрування  Коцура  Віталія Вікторовича, голова районної  ради Мотрич Антон Сергійович взяв участь в інформаційно- комунікативному заході до Дня державної служби України на тему: «Трансформація державної служби в умовах війни». Перед початком  заходу учасники  вшанували світлу пам'ять  жертв війни в Україні.

20:10 22.06.2023

З Днем вишиванки, Україно!

        Нехай вишита сорочка сьогодні нагадає нам про єдність – регіонів, поколінь, українців в усьому світі.Ті, хто у важкі часи їхали з рідного дому, до необхідних речей клали вишиванку. Бо має бути біля серця те, що змушує триматися. 

11:26 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано