A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

19 лютого День Державного Герба України

19 лютого українці відзначають День Державного Герба України. Саме цього дня 31 рік тому Верховна Рада України затвердила тризуб малим та  Гербом, як одним із офіційних символів поряд із Прапором, Гімном і Конституцією.

09:41 19.02.2023

Пам’яті народного артиста України Олександра Дмитровича Зюзькіна

Щороку, 9 лютого, по особливому згадуємо Олександра Дмитровича Зюзькіна, визначну особистість не тільки в Бориспільському районі, а й в Україні. Згадуємо непересічного музиканта, хормейстера і диригента, талановитого майстра, який стояв у витоків провідних творчих колективів Бориспільщини – Народної академічної хорової капели імені Павла Чубинського та Великоолександрівської школи мистецтв і ремесел.

16:09 08.02.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Минуло 36 років з того часу, коли в Україні сталася техногенна аварія планетарного масштабу, коли на Чорнобильській АЕС вибухнув четвертий енергоблок реактору і «мирний атом» став невидимою смертоносною силою й загрозою для людства, всього живого на землі.

09:45 14.12.2022

Привітання з нагоди Дня Збройних Сил України

Шановні воїни Збройних Сил України, вітаємо Вас зі святом. Це День особливого пошанування людей, які зі зброєю в руках захищають від агресора незалежність і суверенітет Української держави.

10:01 06.12.2022

Привітання з нагоди Міжнародного дня волонтера

5 грудня Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Свято було засновано за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН ще у 1985 році. Та в Україні волонтерський рух офіційно визнаний 2003 року Постановою Кабінету Міністрів. Активно відзначається цей День після Революції Гідності 2013 року. З того часу він став потужною силою у подоланні тих викликів у країні, які становлять загрозу для життя людей. У буремні для України часи волонтери рятували учасників Майдану від смерті, голоду й холоду. У період пандемії вони теж боролися за життя наших громадян. І ось уже вісім років як волонтери  відкрили свій другий фронт оборони нашої країни у війні з російськими окупантами.

10:21 05.12.2022

26 листопада - День пам’яті жертв голодоморів

Щороку, в четверту суботу листопада, Україна вшановує пам’ять жертв голодомору 1932-1933 років, які визнані геноцидом проти українського народу. Сталінським комуністичним режимом було вбито голодом мільйони людей. Нині, через майже століття, оскаженілий путінський режим по звірячому знищує наш народ, руйнує житло, інфраструктуру, культурні і духовні пам’ятки і надбання, викрадає і вивозитьнаціональні артефакти, випалює і зрівнює з землею міста й села України. Варвари ХХІ століття переслідують одну мету - знищити українську унікальну й самобутню націю і все, що могло б вказувати на її ідентичність.

10:37 26.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано