A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

21 листопада — День Гідності та Свободи

Сьогодні ми вшановуємо подвиг учасників двох революцій - Помаранчевої у 2004 році та Революції Гідності 2013-2014 років. Відзначаємо силу та стійкість духу українського народу в боротьбі за свої права та незалежність. 10 років боротьби, яка насправді триває століттями.  Пам'ятаймо Героїв Майдану та всіх, хто боровся за гідність та справедливість. Нехай цей день стане нагадуванням про наші обов'язки перед минулими поколіннями та відповідальність перед майбутніми. Вдячність всім, хто не втомлюється, вічна пам’ять і слава Героям, які віддали своє життя за Україну.🇺🇦🇺🇦🇺🇦

11:34 21.11.2023

Відбулася сесія Бориспільської районної ради

   29 вересня 2023 року відбулася 18 сесія Бориспільської районної ради VIIІ скликання. Сесію відкрив голова районної ради Антон Мотрич, в якій взяли участь заступник голови Бориспільської районної військової адміністрації Синяков Андрій Віталійович, керівники відділів та управлінь, депутат Київської обласної ради Горковенко Володимир Валентинович.

13:06 02.10.2023

Щороку, в першу неділю жовтня, в Україні відзначається День працівників освіти

Щиро вітаю всіх освітян з професійним святом – Днем працівників освіти. Бажаю шановним педагогам щастя й здоров’я, сил та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності, вдячних дітей та сонячних днів!

07:44 01.10.2023

1 вересня - День знань

      1 вересня – особлива дата в житті кожної людини, яка символізує постійне прагнення людей до знань, до всього нового і незвіданого. Саме в цей день починається подорож: не завжди проста, але повна відкриттів і досягнень, а головне – знань, які сьогодні – на вагу золота.      Значення і важливість освіти в сучасному світі важко переоцінити. Від того, наскільки ерудованою, грамотною і енергійною стане нинішня молодь, прямо залежить майбутнє країни.

11:01 01.09.2023

29 серпня День пам'яті Захисників України!

               Щороку 29 серпня наша країна відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

09:29 29.08.2023

24 серпня День незалежності  України

    Щороку, починаючи з 1991 року 24 серпня  відзначають День незалежності  України .  З цього дня ми почали будувати нову українську державу, засновану на принципах демократії та партнерства.     День незалежності символізує міць і велич України, національне єднання і спільну відповідальність за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини.

08:45 24.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано