A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулася позачергова сесія Бориспільської районної ради VIII скликання.

Дата: 02.03.2024 01:25
Кількість переглядів: 38

          29 лютого 2024 року відбулася позачергова 21 сесія Бориспільської районної ради VIII скликання.

          Сесію відкрив голова районної ради Антон МОТРИЧ, в якій взяли участь заступник голови Бориспільської районної військової адміністрації Андрій СИНЯКОВ, керівники відділів, управлінь, представники силових структур.

Голова ради звернувся до депутатів вшанувати пам'ять загиблих захисників та захисниць нашої країни у війні з російськими окупантами хвилиною мовчання.

          На розгляд депутатів було внесено  12 питань.

          Зокрема, депутатами були прийняті рішення «Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Бориспільського району за 2023 рік», про внесення змін до низки  районних цільових програм, які направлені на оперативне та стале забезпечення формувань, об’єктів, що забезпечують обороноздатність та стійкість держави на території Бориспільського району Київської області та забезпечення організації заходів з територіальної оборони місцевого рівня у Бориспільському районі Київської області.

           У зв’язку з тим, що в складі присяжних Бориспільського міськрайонного суду Київської області та Яготинського міськрайонного суду Київської області  відбулися зміни, були прийняті відповідні рішення щодо змін у їхньому складі. 

           В ході сесійного засідання депутати також схвалили план роботи Бориспільської районної ради на І півріччя 2024 року та прийняли ряд рішень  щодо життєдіяльності району.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано