A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Щасливський НВК нагороджений Дипломом та Золотою медаллю Міністерства освіти і науки України

Заходом, що об’єднує учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості національної освіти, розвитку міжнародних освітніх і науково-технічних проектів, надає можливість обмінятися досвідом, думками, контактами для подальшої співпраці,традиційно є Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти».

10:13 21.03.2017

Науково-краєзнавча конференція «Просвітяни в боротьбі за незалежну і вільну Україну»

17 березня  2017 року у Любарецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів за участі вчителів історії шкіл Бориспільського району, методистів РМК, краєзнавців, учнів школи, вчителів, батьків, гостей буда проведена науково-краєзнавча конференція «Просвітяни в боротьбі за незалежну і вільну Україну», присвячену 100-річчю «Просвіти» на Бориспільщині. Захід розпочався з відкриття меморіальної дошки організатору і керівнику «Просвіти» у с. Любарці вчителю Андрію Михайловичу Гопкалу за присутності його родичів.

10:05 21.03.2017

Обласна комісія з питань місцевого самоврядування погодила перейменування сільських рад Київської області

Під час засідання постійної комісії Київської обласної ради з питань місцевого самоврядування, децентралізації та адміністративно-територіального устрою, депутати розглянули проект рішення Київської обласної ради «Про перейменування сільських рад Київської області». Подання про перейменування сільських рад надійшло від Переяслав – Хмельницької, Іванківської, Білоцерківської та Бориспільської районних рад.

12:11 15.03.2017

До уваги платників податків

               У зв’язку  з надходженням скарг платників податків щодо звернень  до них невстановлених осіб  від імені органів ДФС з  метою набуття неправомірної вигоди    просимо повідомляти про кожен такий випадок оперативне управління Броварської ОДПІ  ГУ ДФС у Київській  області за телефоном:     04594-5-63-33 - чергова частина

10:55 13.03.2017

У районі читали Шевченка

9 березня у залі районної ради відбувся  районний огляд–конкурс читців та поетів-аматорів, присвячений 203-й річниці від Дня народження Тараса Шевченка.

10:44 13.03.2017

Постійна комісія детально обговорила проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2017 рік

У ході чергової районної сесії, яку планується провести 21 березня, відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного та культурного розвитку. У роботі комісії взяли участь заступник голови райради Іван Недогибченко, голова комісії -  Володимир Хворостянко, секретар – Володимир Ґуральник, члени комісії Іван Криворот та Микола Поминальний, голови фракцій,  перший заступник голови РДА Володимир Солдатенко, начальник управління економічного розвитку,  торгівлі та інфраструктури Наталія Паніна, головні розпорядники коштів.

14:06 10.03.2017

до відома платників податків про зміни щодо підтримки агропромислового комплексу

Броварська ОДПІ, доводить до відома платників податків про зміни  щодо підтримки агропромислового комплексу відповідно до змін внесених до Податкового кодексу України, які набрали чинності з  01 січня 2017 року, зокрема:

09:43 10.03.2017

митне оформлення незвичного вантажу

У зоні діяльності Київської митниці ДФС з пункту пропуску «Гостомель» одне з подільських підприємств відправляло до Іраку 215 живих бичків. Подорож бичків на Близький Схід з Поділля почалася в трьох великих вантажівках, призначеними для перевезення великих тварин, а тривала вантажним літаком ІЛ-76.

09:37 10.03.2017

За місяць капітально відремонтовано тридцять трансформаторних підстанцій

Начальник Бориспільського РП ПАТ «Київобленерго» Микола Борзяк поінформував: «За лютий цього року вдалося виконати капітальний ремонт 30 трансформаторних підстанцій. Якщо порівняти з минулим роком, то за весь рік було відремонтовано тільки 20. Також в лютому відремонтували 60 ліній. А за минулий рік усього 80 ліній. Сьогодні ми робимо все, щоб покращити забезпечення електроенергією населення міста та району», — зазначив Микола Іванович.  

09:30 10.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано