A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Підсумки кампанії декларування доходів отриманих у 2016 році по Броварській ОДПІ

Громадянський обов’язок перед державою і суспільством стосовно подання декларацій про доходи, отримані в минулому році та сплату податків визначено   ст. 67 Конституції України.  В 2017 році до 3 травня тривала кампанія декларування громадянами доходів отриманих   протягом минулого року.

09:28 15.05.2017

У селах району відкриють пункти прийому громадян

16 травня в селах Вороньків та Мирне розпочнуть роботу пункти прийому громадян Бориспільським об'єднаним управлінням ПФУ. Головна мета — максимальне наближення послуг, що надають органи Пенсійного фонду до місць проживання громадян Бориспільським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Київської області. Пункти будуть працювати за адресою: с.Вороньків, вул.Паркова,2 ( приміщення сільської ради) дні та години прийому: раз на тиждень – середа з 9.00 до 12.00 години с.Мирне, вул.Центральна,5 (приміщення сільської ради) дні та години прийому : раз на тиждень – вівторок з 9.00 до 12.00 години  

09:20 15.05.2017

БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

22 травня 2017 року з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. відбудеться перший загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього». Формат заходу відбудеться в перегляді відеотрансляції форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього», який буде доступний для перегляду на офіційному сайті http://www.vru.gov.ua/announcement/378.

13:17 12.05.2017

Гнідинці поминали загиблих на фронтах

9 травня Гнідинська громада зібралась на головному сільському майдані, щоб відзначити День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.Поминали загиблих на фронтах і померлих у повоєнні роки односельців-учасників війни. Настоятель Свято-Миколаївського храму УПЦ КП отець Михаїл відправив літургію за безневинно убієнними. Хизування перемогою над фашистською Німеччиною не було, бо надто велику ціну за неї заплатили.

11:18 10.05.2017

На Бориспільщині відзначили День пам’яті та примирення

Районні урочистості до Дня пам’яті та примирення в Україні відзначали у древньому Воронькові. У заході взяли участь керівники району: заступник голови райради Іван Недогибченко, керуюча апаратом РДА Ірина Тур, голова районної ради ветеранів України Микола Недождій, голова Бориспільської районної організації  «Українська спілка ветеранів Афганістану» Василь Шараєвський.  Влада району, учасники АТО, ветерани війни, духовенство, громадськість та школярі поклали квіти до обеліску та хвилиною мовчання вшанували пам’ять  полеглих в роки Другої світової війни.

09:56 10.05.2017

Дорогі наші ветерани! Шановні земляки!

У ці дні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність,  відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і  надію на нашу землю. Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти сонцю…

18:17 05.05.2017

У школах району нові комп'ютерні класи

Відповідно до рішення останньої сесії Бориспільської районної ради для оновлення шкіл компютерною технікою виділено більше 2 млн грн. Школи отримали нові НКК (навчально-комп'ютерні комплекси). У більшості шкіл старі НКК було модернізовано та обладнано класи для молодших школярів..

18:13 05.05.2017

«ПАНТЕРА» ДО ЄВРОБАЧЕННЯ

 Міжнародний аеропорт «Бориспіль» увів у експлуатацію пожежний автомобіль Rosenbauer Panther 5.  І хоча, здавалося б, сума у 930 тис. євро шокує, однак представники повітряних воріт України запевняють: «Воно того варте».

18:08 05.05.2017

Ганна ЧУБАЧ: «Більшого щастя немає, ніж те, що ти зробив - комусь згодилося»

Якби довелося присвоювати найвищий титул «За жіночність», вона  неодмінно  була б удостоєна  його першою.  Хоча має чимало літературних премій і нагород, та все ж найбільша і найвища з них -  народна любов.  Красивій жінці, чи не найбагатшому українському  лірику,  Ганні Чубач, вже вдруге призначили зустріч  в Іванкові. Своїх шанувальників майстриня слова покликала на пісню, поезію й задушевну розмову: «Я зібрала усі свої сили, аби знову приїхати до гарних людей. Скільки б ти не писав, скільки б собою не тішився, але коли немає отого зв’язку з людьми, то ти – сирота. То ж  завжди стараюся бути на людях. Вдячна вашому сільському голові Анатолію Туру, раднику голови райради, моїй давній хорошій подрузі Ользі Малишевській, які допомогли нам зустрітися».

13:39 04.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано