A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Київська область відправляє в зону АТО 20 вантажівок техдопомоги

7 квітня Київська область в рамках програми «Київщина-захисникам України» відправляє 20 вантажівок технічної допомоги військовим частинам в зону проведення АТО, які знаходяться на лінії фронту. Мери міст обласного значення, голови РДА особисто доставлять у військові частини зібрану ними допомогу. До заходу також долучилися територіальні органи міністерств і центральних органів влади.

11:58 04.04.2017

Сіяли сосни та дуби у Сошниківському лісництві

Важко повірити в те, що ліс росте з насінини. Адже дивлячись на кремезні дуби і високі стрункі сосни, не задумуєшся, скільки сил і часу треба, аби шумів ліс.Вже не вперше журналісти на території «Ржищівського військового лісгоспу», точніше у Сошниківському лісництві. Сам же лісгосп розташований у двох областях – Київській та Житомирській, на Київщині у кількох районах  – Бориспільському, Переяслав-Хмельницькому, Баришівському, Дарницькому, Броварському, Білоцерківському та Богуславському.

11:53 04.04.2017

На Бориспільщині садили "дерева миру"

Працівники районної ради та райдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської екологічної акції «Дерева миру», у рамках якої спільними зусиллями висадили 10 000 сіянців на ділянці площею 1,2 га.  Сосни та дуби були вирощені ДП «Бориспільський лісгосп» та висаджені на території Кийлівського лісництва. Разом з держслужбовцями майбутній ліс садили  голова РДА Дмитро Воронін, його перший заступник Володимир Солдатенко, заступник голови райради Іван Недогибченко, керуючий справами райради Антон Мотрич.

21:01 31.03.2017

«Барвам України» - 20!

Кажуть, що любов – таке ж високе мистецтво як і музика… І без отої любові до музики життя втрачає будь-який сенс… Щочетверга на репетицію до районного відділу культури поспішають артисти. Їхні стежки з сіл району, міста Борисполя сходяться тут, у невеликій залі. Хоча на перший погляд у простих, здавалося пересічних людях важко впізнати талант. Це на перший погляд. Придивившись, ти розумієш, що вирізняє особистостей  із сірої маси – блиск в очах, окриленість і якась особлива любов до пісні…Біля міського будинку культури метушаться люди – поціновувачі і шанувальники отого  найвищого мистецтва. Ще кілька хвилин й улюблені місцеві артисти подарують душі нові крила… І так вже два десятки років. На сцені – «Барви України».

14:29 28.03.2017

Олександр ЩУР: «Пересувний флюорограф покращить виявлення випадків туберкульозу в районі»

Олександр Щур, головний лікар Бориспільської  ЦРЛ, поінформував, що  в районі епідеміологічна ситуація з туберкульозу погіршилася.  Минулоріч захворіло на туберкульоз 71 особа, проти 63-х осіб у 2015 році. Загальний контингент хворих, які на сьогоднішній день знаходяться під наглядом протитуберкульозної служби лікарні, становить 328 осіб:  міських жителів – 189, сільських – 139.

14:45 27.03.2017

На старті весняно-польові роботи

Михайло Пензай, начальник управління агропромислового розвитку РДА, повідомив, що під урожай 2017 року сільськогосподарськими підприємствами району було посіяно 10316,9 га озимих зернових культур, в тому числі : озимої пшениці – 9997,9 га, озимого жита – 265 га, озимого ячменю – 54 га. Озимий ріпак посіяно на площі 1003 га.

13:57 27.03.2017

Із сесії районної ради. Конкретно та результативно

21 березня відбулася чергова одинадцята сесія районної ради VII скликання. Рішення приймали 31 народний обранець із 34-ох. Головував на засіданні Владислав Байчас. У роботі сесії активну участь взяли заступник голови райради Іван Недогибченко, голова РДА Дмитро Воронін та його заступники, сільські голови, керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять бійця АТО Руслана Юсипишина з Іванкова. Саме цього дня відбулося прощання з нашим земляком, гідним сином України.

14:46 22.03.2017

подяка депутатському корпусу Бориспільської районної ради

           Бориспільська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України висловлює вдячність голові районної ради Байчасу В.М., його заступнику Недогибченку І.В., депутатам Бориспільської районної ради, які одноголосно на сесії райради 21 березня 2017 року прийняли рішення про підвищення педагогам ДНЗ, РБДЮТ, РМК з 1 березня заробітної плати на 2 тарифні розряди. Таке рішення свідчить про визнання суспільством жертовної праці педагога у вихованні прийдешнього покоління. Запевняємо, що освітянська галузь району і надалі реалізуватиме державну політику у галузі дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, примножуючи здобутки і прославляючи знаннями своїх вихованців Бориспільський край.

13:35 22.03.2017

Про скасування посилених сертифікатів

Броварська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області звертає увагу, що Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі – АЦСК ІДД ДФС) на головній сторінці офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД ДФС у розділі «Новини» за посиланням http://www.acskidd.gov.ua/newsповідомив наступне.

10:24 21.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано