A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Відбулася презентація книги «Фронтовий альбом»

У приміщені Гірської ЗОШ відбулася презентація книги «Фронтовий альбом» відомого в Україні фото-журналіста газети «Голос України» Олександра Кліменко.Автор поділився своїми враженнями та роздумами про війну на Сході України. За кожною фотографією трагічна і водночас героїчна історія українських вояків. За кожною фотографією, поєднання того, що у звичайному житті зазвичай не поєднується: заграва сонця і спалахи артилерійських залпів, стигла пшениця і броньовані танки, яскраві польові квіти і брудна військова техніка, залишки мирного життя і запеклий бій. У кожній фотографії - життя і смерть.  

10:47 16.02.2017

Броварська ОДПІ запрошує громадян задекларувати доходи, одержані за кордоном

Іноземні доходи обов’язково треба декларувати. Отже, громадянам котрі в минулому році отримували доходи в іноземній валюті, зокрема, під час працевлаштування на сезонних роботах за кордоном, Броварська ОДПІ радить не зволікати з подачею Податкової декларації за 2016 рік.

10:38 16.02.2017

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Сьогодні всі ми відзначаємо знаменну дату – 28 річницю виведення радянських військ з Афганістану. Вже стало традицією разом з цією подією вшановувати всіх учасників бойових дій на території інших держав.

09:53 15.02.2017

День Валентина у Вороньківській школі

День святого Валентина - традиційне свято в школі. Він пройшов по особливому, з цікавими конкурсами, інсценізаціями та дискотекою. Учні 5-8 класів виготовили вітальні газети, а 9-класники - сердечка та голубів. 10-й клас прикрашав зал. Сердечка та голуби – символи кохання були повсюди і прикрашали актовий зал. Запрошені на свято учні Глибоцької та Головурівської шкіл були не тільки глядачами, але і активними учасниками дійства. Всі готували вальс, сценку та пісню про кохання. Учні брали активну участь в конкурсах, по закінченню отримували призи. У холодний лютневий день на душі було тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. На святі можна було приділити більше уваги, потурбуватися про близьких та друзів.  

11:09 14.02.2017

У районі виховують патріотів

Районний семінар-практикум вчителів географії, що відбувся на базі Сеньківської ЗОШ, був присвячений актуальній темі сьогодення – дальшого вдосконалення системи національно-патріотичного виховання учнів на уроках та в позакласній роботі. На ролі шкільної географії у вихованні патріотизму, шляхах реалізації його завдань акцентувала увагу вчителів методист РМК Петренко Галина Ігорівна. Позакласний захід «Я люблю тебе, Україно!», який провела вчителька географії Герасимець Інна Михайлівна, допоміг учням більше дізнатися про нашу країну, пізнати її природу, познайомитися з культурно-історичними пам»ятками.

11:02 14.02.2017

ЯК ЗАПОВНИТИ ДЕКЛАРАЦІЮ ПРО МАЙНОВИЙ СТАН І ДОХОДИ

Броварська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області інформує, що платник податку має право звернутися до відповідного контролюючого органу з проханням надати консультативну допомогу з питань щодо заповнення його річної податкової декларації, а контролюючий орган зобов’язаний надати безоплатні послуги за таким зверненням. Бланки податкових декларацій надаються громадянам безкоштовно.

10:59 14.02.2017

Чергова допомога від сеньківської громади в зону АТО

Днями група волонтерів, яку очолив Сеньківський сільський голова Юрій Ляшенко, доправила в зону АТО гуманітарний вантаж. Його отримали бійці 14-тої бригади Збройних Сил України, які тримають оборону на передовій в Луганській області.  

10:55 14.02.2017

У Бориспільській ЦРЛ оновлене травматологічне відділення

Відбулася презентація відремонтованого травматологічного відділення Бориспільської центральної районної лікарні. У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Дмитро Воронін, керівник апарату РДА Ірина Тур, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, заступник міського голови Людмила Пасенко, головний лікар ЦРЛ Олександр Щур, завідуючий травматологічного відділення Віталій Венгрін, депутати районної та міської рад, медичний персонал, представники ЗМІ.  

10:52 14.02.2017

Реформування сфери охорони здоров’я – на порядку денному обласної ради

Питання щодо створення госпітальних округів у Київській області було головним під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів. До участі в засіданні комісії запросили голів райдержадміністрацій, мерів міст обласного значення, голів центральних районних та міських лікарень, що надають вторинну медичну допомогу в Київській області. Провела засідання голова комісії Наталія Бігарі та заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, народний депутат України Ірина Сисоєнко.

21:09 10.02.2017

ТУДИ, ДЕ ЧЕКАЮТЬ

З гуманітарною місією у зону бойових дій, у дитячі сирітські будинки, до постраждалих жителів сходу України не раз вирушала зі своїми незмінними і   випробуваними у  важких  переїздах  друзями  Процівський сільський голова  Любов  Чешко.

21:03 10.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано