A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Семінар для аграрів Лівобережжя

У залі засідань Бориспільської райради відбувся семінар на тему «Надання роз’яснень земельного, податкового законодавства та інших питань агропромислового комплексу».

20:56 24.02.2017

"Легальна зайнятість " для безробітніх

У Бориспільському міськрайонному центрі зайнятості пройшов професійно-інформаційний семінар для безробітніх «Легальна зайнятість». Під час семінару визначили пріоритети легального працевлаштування в Україні, застереження учасників семінару від шахрайства при працевлаштуванні. З учасниками заходу було обговорено переваги легальної зайнятості, ризики нелегальної тіньової зайнятості, види шахрайства при працевлаштуванні в Україні.  

14:11 23.02.2017

Чергова поміч бійцям від Владислава Байчаса та громад сіл району

З перших днів війни надає матеріальну, моральну допомогу бійцям Збройних Сил України  Громадська Організація Бориспільщини «Бориспільська Січ». Як завжди, вже в тридцять третій раз, підтримати бійців, а на цей раз,14 механізованої бригади приїхала Наталія Андрощук, яка очолює Бориспільську Січ:

09:36 23.02.2017

«Повернемо забуті імена»

Нещодавно у Гнідинській газеті «Срібна підкова» організаційний комітет Громадської ініціативи «Повернемо забуті імена» розповів про задум спорудити в Гнідині пам’ятник двом односельцям, братам-акторам Лазарю та Йоні Шевченкам, страченим більшовицьким режимом у роки сталінських репресій.Проект уже замовили, а в кузні підприємця з Вишеньок Миколи Григоровича Норця виготовили один з елементів майбутнього пам’ятника – Герб України. Вартість витраченого матеріалу та роботи склала   1 000 грн.  Ще 10 000 грн оргкомітет авансував майстру Артему Немні, щоб він міг придбати камінь і розпочати його обробку.

11:59 21.02.2017

Голову Київської обласної ради Ганну Старикову обрано віце-президентом Асоціації районних та обласних рад

На з'їзді Української асоціації районних та обласних рад, Ганну Старикову було обрано віце-президентом Асоціації. Очільниця Київської облради подякувала колегам за підтримку і довіру. «Упевнена, що обрання на цю посаду представника Київської області дасть можливість в оперативному режимі, тут в Києві, швидко доносити до представників виконавчої влади консолідовану позицію представників самоврядної влади щодо перших результатів задекларованих реформ, і так само швидко змушувати виконавчу владу чути тих, хто в наслідках цих реформ змушений жити», - прокоментувала Ганна Старикова.  

10:30 20.02.2017

У Воронькові вшанували пам"ять Героїв Небесної Сотні

Сумні події, які відбувалися три роки тому, не залишили байдужими і учнів ОНЗ «Вороньківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів». 17 лютого класоводами 1-4 класів та класними керівниками 5-11 класів були проведені виховні години, присвячені вшануванню пам’яті героїв Небесної сотні. А під керівництвом класного керівника 9-Б класу Фесенко Л.В. для учнів 5-11 класів з метою виховання патріотизму і поваги до історії власного народу та Батьківщини, вшанування пам’яті героїв майдану, була проведена лінійка-реквієм «Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повік».До заходу приєдналися всі учасники районних спортивних змагань з баскетболу, що проходили у Вороньківській  школі. Подякували й тим, хто захищав і захищає нашу Україну на сході.  

10:19 20.02.2017

Сільські ради Київщини занепокоєні реформою децентралізації

Таку думку висловив голова Дорогинської сільської ради (Фастівський район) Олексій Андрійченко під час особистого прийому голови Київської обласної ради Ганни Старикової.Сільський голова вважає, що місцева громада і влада по-різному розуміють термін «децентралізація».«У назві Закону є поняття «добровільне об’єднання», але нас не чують. Ми не можемо висловити свою думку та об’єднатися так, як вважаємо за потрібне», - сказав Олексій Андрійченко.  

11:10 16.02.2017

У Вишеньках проведено безкоштовні майстер-класи ручної творчості

Вперше в будинку культури с.Вишеньки було проведено безкоштовні майстер-класи з ручної творчості, що пройшли за підтримки Вишеньківського сільського голови  Тетяни Григорівни Кулинич. “Студія ручної творчості” – це масштабний проект, сумісний зі студією декору “Sonata”, який розрахований на цікаві та захоплюючі заняття для дітей і дорослих.

10:55 16.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано