A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Чергова поміч бійцям від Владислава Байчаса та громад сіл району

Дата: 23.02.2017 09:36
Кількість переглядів: 567

З перших днів війни надає матеріальну, моральну допомогу бійцям Збройних Сил України  Громадська Організація Бориспільщини «Бориспільська Січ». Як завжди, вже в тридцять третій раз, підтримати бійців, а на цей раз,14 механізованої бригади приїхала Наталія Андрощук, яка очолює Бориспільську Січ:

- На цей раз з пригодами: три розірваних колеса, понівечений причеп, залишений десь під  Харковом, та пробите дно картера двигуна! Допомога нам прийшла зі славетного міста Лубни Полтавщини! Один дзвінок та волонтери-афганці з Лубен, Костянтин та Олександр прибули на допомогу зі своїм низько літаючим «течиком»! Слава Богу, вантаж був доставлений, але дві доби були в дорозі. Звісно, не легко було, але нашим хлопцям незрівнянно, набагато важче.


 


 

На цей раз до експедиції приєдналася делегація із  Сеньківки. Мешканці сіл Велика Стариця, Перегуди, Сеньківка передали бійцям різну смакоту, звичайно й вітаміни, які добре зберігаються у наших українських яблуках «Семиренка», розуміючи, що раціон бійців не надто  різноманітний. Гостинці від своєї громади передав бійцям особисто сільський голова Юрій Ляшенко.Крім того Юрій Анатолійович передав  благословення від отця Єлізарія з Бориспільського благочиння  іконки та хрестики для бійців.., як оберіг...
Щира вдячність Вам, сеньківська громадо, від  наших захисників, за  те, що ви піклуєтеся про них.

 У  14 бригаді добре знають і голову Великоолександрівської сільської ради Галину Миколаївну Шевченко. На цей раз турбота виявилася істинно материнською. Бійцям, які на морозі, в бойових умовах, ремонтують пошкоджену техніку  на лінії вогню, було подаровано 30 комплектів зимового робочого одягу, що складається з теплих комбінезону та куртки. Велика подяка вам, Галино Миколаївно, за зігріті душі і серця – це слова бійців.

Дякують наші воїни і за інструмент, запчастини, розхідний матеріал. Прохання спеціалістів 14 бригади були виконані на 100 відсотків. У цьому допомогли Вишеньківська та Мартусівська громади, підприємці Сергій Ярмоленко з Борисполя та Олексій Артюх з Дударкова, небайдужі підприємці з Харкова.Кожної нашої поїздки, і на цей раз, як завжди передав подарунки нашим воїнам і голова Бориспільської районної ради Владислав Байчас.

 Коли ми від’їзжали, бійці передали такі слова:       
«Дякуємо жителям Бориспільщини! Дякуємо вам наші рідні!
Лише разом ми переможемо! Слава нашій неньці Україні!»

Ми знову збираємо на Схід, туди де йде війна, туди, де стоять наші воїни, захищаючи нас, тебе і мене.

Наразі необхідні матеріали, запасні частини, технічні засоби. Не будь байдужий. Долучайся до благородної справи. Тел.097 735 98 50.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано