A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Семінар для аграрів Лівобережжя

Дата: 24.02.2017 20:56
Кількість переглядів: 512

У залі засідань Бориспільської райради відбувся семінар на тему «Надання роз’яснень земельного, податкового законодавства та інших питань агропромислового комплексу».

Близько 80 фермерів з Бориспільського, Броварського, Переяслав-Хмельницького, Згурівського та Яготинського районів Київської області зібралися в Борисполі, щоб обговорити нагальні проблеми аграрної галузі, отримати консультативну інформацію щодо чинного законодавства, а також визначити реалії та перспективи розвитку сільського господарства на Київщині.


 


 

 

 

 

Керівництво представляли голова районної державної адміністрації Дмитро Воронін, директор департаменту агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації Сергій Шупик, начальник районного управління АПК Михайло Пензай, академік, директор міжвідомчого науково-технологічного центру Агробіотех Сергій Пономаренко, головний редактор журналу «АгроPro» Ельвіра Ткачова, науковці, представників банків та підприємств України.


 

Директор департаменту АПР Київської обласної державної адміністрації Сергій Шупик повідомив, що на Київщині відбувається об’їзд всіх районів з метою підготовки до весняно-польових робіт. Завершити об’їзд планується до 2 березня. Після цього, за словами Сергія Миколайовича, в департаменті агропромислового розвитку Київської ОДА буде створена спеціальна комісія. До її складу увійдуть представники юридичної та фіскальної служби. Кожен підприємець, фермер або господарник матиме можливість отримати безкоштовну консультацію з будь-якого питання сільськогосподарської галузі.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано