A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Спортсмени Бориспільщини взяли участь у зимовому чемпіонаті Київської області з легкої атлетики

Спортсмени Бориспільського району взяли участь у зимовому чемпіонаті Київської області з легкої атлетики, що відбувся 14 січня. Змагання проходили в легкоатлетичному манежі КО ШВСМ (м.Бровари).  

10:05 19.01.2017

новий шкільний автобус для вороньківських школярів

Днями Вороньківська загальноосвітня школа I-III ступенів отримала новий шкільний автобус. Це стало можливим завдяки спільним діям Міністерства освіти і науки України та Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. Автобус був придбаний за кошти державного бюджету.  

09:59 19.01.2017

Круглий стіл «Впровадження Концепції Нова українська школа»: розвиток опорного навчального закладу

18 січня у опорному навчальному закладі «Ворньківській ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбулася зустріч дирекцій Вороньківської опорної школи та філій - Кийлівського НВО і Головурівської ЗОШ (філії з 1 вересня 2017 року) за участі методистів РМК Гриценка Л.Г., Смотріна В.О., Чигрин Т.В. та завідуючого Кравцова В.І.  

09:52 19.01.2017

Новорічний подарунок Гнідинській школі

Снігові заметілі, на які так багатий січень 2017 року, стали неабияким випробовуванням для новозбудованого накриття над вхідною групою Гнідинської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика. Кошти на його зведення були виділені 11 сесією Гнідинської сільської ради VII скликання. Депутатський корпус з розумінням відгукнувся на клопотання дирекції школи щодо будівництва цієї конструкції, бо вона мала захистити капітально відремонтований влітку ганок та збудований тоді ж пандус від руйнівного впливу сезонних атмосферних явищ.  

14:05 17.01.2017

За період снігопадів використано 720 тонн протиожеледної суміші та 2,4 тонни дизпалива

Генеральний директор ПрАТ «Коммунтранс» Олексій Глушко повідомив, що підприємство відповідно до договорів зі Службою автомобільних доріг у Київській області від 29.12.2015 р., взяло на себе обов'язок надавати послуги з експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг місцевого та державного територіального значення Бориспільського та Броварського району у 2016 році.  

13:57 17.01.2017

Пасажирам аеропорту «Бориспіль» подарували різдвяне диво

Ввечері 12 січня пасажирам ДП МА «Бориспіль» організували сюрприз з нагоди різдвяних свят та старого Нового року. Студенти Київської духовної академії та семінарії виконали традиційні українські колядки. Потужний спів у поєднанні з акомпанементом церковних дзвонарів привернув увагу більшості гостей терміналу D та зібрав чималу глядацьку аудиторію. Піднесена атмосфера не залишила байдужим жодного з слухачів - над публікою «майоріли» смартфони та планшети, майже всі фіксували яскраве дійство на пам'ять. До святкових привітань семінаристів згодом приєдналися вихованці дитячого будинку «Отчий дім», які влаштували для публіки різдвяний вертеп.  

09:32 14.01.2017

Запрошуємо на апаратна нараду

16 січня о 8.00  у залі засідань районної ради відбудеться апаратна нарада. На  порядку денному розглянуть наступні питання:  

09:27 14.01.2017

У Щасливому відбувся інформаційно-методичний семінар “Нова українська школа: на шляху до здійснення»

11 січня у Щасливському НВК відбувся інформаційно-методичний семінар “Нова українська школа: на шляху до здійснення». У семінарі взяли участь понад двохсот вчителів Бориспільщини, представники відділу освіти, методичного кабінету. Учасники семінару мали змогу зустрітися з членами творчої групи з підготовки нового Стандарту освіти Онопрієнко Оксаною Володимирівною та Захарійченком Юрієм Олексійовичем.  

10:10 12.01.2017

Обласний фестиваль різдвяних обрядодійств «Нова радість»

Різдвяні свята відіграють особливу роль у релігійно-духовному житті кожної людини. Традиції різдвяних свят особливо виділяють та підносять велич культури українського народу серед інших культур. У кожній українській родині Київщини святкування свят різдвяного циклу супроводжується не лише релігійно-духовними переживаннями, але й багатими українськими християнськими традиціями: колядками, щедрівками, вертепами тощо.  

09:42 12.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано