A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

За період снігопадів використано 720 тонн протиожеледної суміші та 2,4 тонни дизпалива

Дата: 17.01.2017 13:57
Кількість переглядів: 542

Генеральний директор ПрАТ «Коммунтранс» Олексій Глушко повідомив, що підприємство відповідно до договорів зі Службою автомобільних доріг у Київській області від 29.12.2015 р., взяло на себе обов'язок надавати послуги з експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг місцевого та державного територіального значення Бориспільського та Броварського району у 2016 році.

 

Річний план фінансування відповідно до зазначених договорів склав 30 млн 296 тис грн на 2 райони: Бориспільський та Броварський. Роботи виконуються згідно з додатковими угодами до минулорічних договорів в межах 20 % річного фінансування, що складає 6 млн грн. на два райони.

В 2016 році працівники ПрАТ «Коммунтранс» на автомобільних дорогах Бориспільського району виконали робіт на загальну суму близько 15 млн. грн.. та відремонтували близько 50 тис.м2 покриття.

Для обслуговування автодоріг в зимовий період 2016-2017 років підприємство підготувало 16 одиниць дорожньої техніки. На ліквідацію наслідків погіршення погодніх умов та значних снігопадів 6-12 січня в районі було задіяно 5 машин для розподілення протиожеледної суміші, один автогрейдер, один навантажувач, один бульдозер. Використано 720 тонн протиожеледної суміші та 2,4 тонн дизпалива.

Цілодобово відбувається чергування дорожньої техніки та відповідальних інженерно-технічних працівників. Графік роботи — на контролі відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

Крім того, проводиться робота по заключенню договорів на залучення додаткової техніки комунальних підприємств с. Старе, с.Іванків, с.Гнідин для розчищення доріг, що проходять вказаними населеними пунктами.

Балансоутримувачем автомобільних доріг оголошено проведення тендерної процедури на утримання а/д місцевого значення Броварського та Бориспільського районів у 2017 році. Початковий розмір фінансування складає близько 42 млн. грн. на 2 райони.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано