A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

На Бориспільщині відзначили День місцевого самоврядування

Напередодні державного свята – Дня місцевого самоврядування у районі пошанували керівників нашої рідної Бориспільщини, сільських голів, депутатів районної ради, працівників органів місцевого самоврядування.

15:25 08.12.2016

Податкова інформує

До місцевих бюджетів району за 11 місяців мобілізовано 410,5 млн грн., що на 148,6 млн грн. більше (на 156,8%) ніж за відповідний період минулого року.

13:02 08.12.2016

Негода зненацька не застане

ПрАТ «Комунтранс» на автомобільних дорогах району виконало робіт на загальну суму  близько 12 млн грн. Підприємством заготовлено  6 500 т піску та 700 т солі.

12:59 08.12.2016

Хворіємо, але випадків грипу ще не було

У районі з початку жовтня захворіло 6566 осіб на ГРІ. З них  4184 – діти. Випадки грипу не реєструвалися. Госпіталізовано в ЦРЛ 158 хворих, дітей до 17 років – 102.

12:54 08.12.2016

Владислав Байчас особисто проконтролював ремонтні роботи, що проходять у Ревнівському будинку культури

Голова районної ради Владислав Байчас особисто проконтролював ремонтні роботи, що проходять у Ревнівському будинку культури. Цьогоріч додатково з бюджету розвитку району на відновлення цього культурного закладу було виділено більше 1,5 млн грн: 1 млн 280 тис грн. – на ремонт даху та 280 тис. грн. – на заміну вікон. Дах відновили, наразі встановлюються енергозберігаючі вікна. Здавалося, все йде за планом. Але…

12:47 08.12.2016

Шановні земляки, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Від усього серця бажаю тим, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної Бориспільщини та України.  Нехай цей урочистий день додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя української держави, а щоденна праця буде спрямована на подальше зміцнення демократичних засад розвитку суспільства і процвітання України. Нехай день 7 грудня об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші  міста, села і всю Україну щасливими і багатими.

09:52 07.12.2016

Владислав Байчас: «Нам вдалося реалізувати плани і вирішити проблеми, що накопичувалися не один рік»

З кожним днем роль депутатів та голів сільських, селищних, районних і міських рад, мерів міст набуває дедалі більшої значущості. Адже саме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади. І якщо покращення місцевого самоврядування стимулюватиме економічний розвиток територій, то можна буде очікувати появи справді нової України, яка стане зразком для сусідніх держав. Це такий оптимістичний прогноз. А які реалії на місцях, зокрема на Бориспільщині, як районна влада вирішує найболючіші питання, чи виправдовуються сподівання сільського населення на кращу якість їхнього життя — в інтерв’ю з головою Бориспільської районної ради Владиславом БАЙЧАСОМ.

09:44 07.12.2016

У Любарцях обрали нового сільського голову

Як повідомив заступник голови райради Іван Недогибченко 4 грудня в Любарцях відбулися позачергові вибори сільського голови. Обійняти посаду претендували шість кандидатів. У результаті виборів переможцем виявився керівник комунального підприємства Володимир Васильович Сидоренко, який набрав 305 голосів.

10:57 06.12.2016

Волонтерам – честь і хвала

У Міжнародний день волонтера, що відзначається 5 грудня, керівники району – перший заступник голови РДА Володимир Солдатенко та заступник голови райради Іван Недогибченко вручили Почесні Грамоти землякам, які внесли частину своєї душі та праці, аби зробити нашу армію сильнішою. Гучними оплесками вітали на сцені Андрія Гуцола, Никодима Куніша, Інну Отрошко, Тетяну Прокопець, Юрія Романовича, Віталія Єременка.

10:51 06.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано