A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Хор «Лебедин»: 60 років пісенними дорогами

Лікарі та педагоги, бухгалтери й інженери, швачки і продавці та багато-багато інших професій об’єдналися в одному колективі. Сплетіння людських доль… Думки і почуття, вирази обличчя і підтанцьовування. Гучний пісенний потік і натягнута на скрипці струна – з цього все починалося у народного аматорського хору «Лебедин», 60-річний ювілей якого відзначили тригодинним концертом 12 листопада в приміщенні місцевого клубу.  

10:07 18.11.2016

Олександр Зубчук: «Коріння нації – село і відродження має бути саме звідси»

Змінюються часи і влада, змінюються життя і людський світогляд. Але незмінними залишаються найвищі істини і людська потреба любити. Любити землю, свою справу, своє село. Не бути байдужим до найменших  дрібниць, з яких і складається наше життя. «Я особисто – здоровий націоналіст. Це людина, яка не з автоматом змушує любити свою націю. А своїм стилем життя, традиціями, вмінням працювати звертає на себе увагу і спонукає інших  до такої любові». Отака філософія життя  Олександра Зубчука, директора СГТОВ « Старинська птахофабрика». Сьогоднішня розмова з успішним, не побоюся цього слова, далекоглядним керівником одного з найбільших і найпотужніших підприємств не лише на теренах нашого району відбулася напередодні професійного свята аграріїв.

13:33 16.11.2016

"Шляхами Каменяра"

Днями Вороньківська ЗОШ приймала в себе, крім олімпіади з трудового навчання, учасників конкурсу «Шляхами Каменяра», який проводився відповідно річного плану роботи відділу освіти та РМК з метою вшанування пам'яті видатного українського письменника, вченого та громадського діяча Івана Яковича Франка, популяризації його літературної, публіцистичної, наукової спадщини, зважаючи на його вагомий внесок у становлення української нації, а також з нагоди відзначення у 2016 році пам'ятних дат - 160-річчя від дня народження та 100-річчя від дня смерті Івана Франка.  

11:08 16.11.2016

22-23 квітня 2017 року відбудеться проведення днів Київщини в столиці України

15 листопада, голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган провів робочу нараду із керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації щодо підготовки та проведення заходів з нагоди відзначення 85-річчя утворення Київської області. Участь у нараді також взяли заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Михайло Царенко та радники голови.  

10:53 16.11.2016

платниками податків зареєстрованими в Броварській ОДПІ здійснено значний внесок у дохід держави

Протягом листопада 2016 року, станом на 14.11.2016 суб’єктами господарювання зареєстрованими на території обслуговування Броварської ОДПІ, вже сплачено до державного  бюджету 35,0 млн. грн. До кінця поточного місяця, відповідно до поданих звітів та  здійснених розрахунків очікуються надходження до державного бюджету в сумі 185,3 млн. грн.            

10:47 16.11.2016

До уваги платників податків

Броварська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області повідомляє, про проведення 22 грудня 2016 року об 11 год. 00 хв. спільної зустрічі  в.о. начальника  ГУ ДФС у Київській області Кавиліна О.А. та представників Ради бізнес-омбудсмена  Короткої Т. та Ревюк Ю. з представниками бізнесу. Метою даного заходу є: обговорення проблемних питань, які виникають у роботі суб’єктів господарювання.                                                                    

10:41 16.11.2016

Відрядження до Тернопільщини

Завершилось ще одне відрядження Любові Василівни Прядко, заступника директора з виховної роботи Гнідинської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика, до Тернопільщини. Там, на Чортківщині та    Заліщанщині, вже майже рік вона збирає матеріали про родину Героя України Юрія Тарасовича Вербицького.

19:30 14.11.2016

УРЯД ЗОБОВ’ЯЗАВ НАДАВАЧІВ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ПЕРЕРАХУВАТИ НЕЗАКОННО ВИСТАВЛЕНІ СУБСИДІАНТАМ БОРГИ

Постачальники житлово-комунальних послуг повинні здійснити перерахунок платежів за жовтень у разі, якщо громадянам – одержувачам житлових субсидій надійшли платіжки із заборгованістю за тепло, газ чи електроенергію у разі використання цих енергоносіїв для опалення за минулий опалювальний період. До цього їх зобов’язує постанова Кабінету Міністрів України, ухвалена на засіданні Уряду.

19:19 14.11.2016

Бориспільська ЦРЛ інформує: новини за тиждень

14 листопада, в Бориспільській ЦРЛ відкрилося пологове відділення після ремонту даху. Про це повідомив головний лікар райлікарні Олександр Щур.Він додав, що розпочато ремонт в дитячому відділенні. Маленьких пацієнтів тимчасово переселили в гінекологічне відділення лікарні.

19:11 14.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано