A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

4 грудня у Любарцях обиратимуть нового сільського голову

У першу неділю грудня жителі Любарець і Тарасівки обиратимуть нового сільського голову. Право голосу, за попередніми даними, мають 1669 осіб. Неофіційні результати очікують уже в неділю ввечері. Офіційно ж ім’я новообраного сільського голови озвучать 5 грудня. Щоправда, у свої права сільський голова вступить лише після проведення сесії та складання присяги.  

09:45 02.12.2016

Ті, на кого чекають завжди

5 грудня — Міжнародний день волонтера «Наші приїхали!» Саме таким радісним вигуком зустрічають військові волонтерів на чолі з Віктором Копаном. На рахунку цього керівника волонтерської групи понад сорок виїздів у зону проведення бойових дій на сході країни. Адже розпочав допомагати учасникам антитерористичної операції з перших днів російської агресії. У його мами, голови Центру волонтерського руху міської організації ветеранів України Марії Калини, більше тридцяти таких поїздок, адже приєдналася до волонтерської групи пізніше. А розпочала їздити з ще однією волонтерською групою, яку очолює Процівський сільський голова Любов Чешко. Любов Іванівна не могла байдуже спостерігати за подіями на сході, тож з власної ініціативи збирала продукти, засоби гігієни, одяг і відвозила на фронт.  

09:41 02.12.2016

Новорічна красуня повинна бути лише з биркою

ДП «Бориспільське лісове господарство» інформує Настав грудень, наближається передноворічний період. Одне з головних завдань ДП «Бориспільський лісгосп» напередодні новорічних і різдвяних свят – забезпечити всіх бажаючих новорічними ялинками. З метою запобігання незаконному вирубуванню й оперативному контролю за продажем усі, без винятку, новорічні дерева мають бути обов’язково з бирками.

09:36 02.12.2016

Асоціація обласних рад обговорила ризики для місцевих бюджетів на 2017 рік

Голова Київської обласної ради Ганна Старикова та голова постійної комісії з питань бюджету та фінансів Ольга Бабій взяли участь у засіданні круглого столу «Формування місцевих бюджетів в умовах децентралізації». Спільно із головами обласних рад інших регіонів України та організаторами заходу – Українською асоціацією обласних та районних рад – були обговорені проблемні питання, які можуть очікувати місцеві бюджети наступного року. Ключовими питаннями, в яких вбачають загрози представники місцевих громад - передача на фінансування місцевим громадам комунальних видатків по освіті та медицині.  

13:05 30.11.2016

Втіха для Петра Яцика

 «Люблю змагунів узагалі, але дуже ціную переможців. Може, хтось думає, що я усіх хвалю просто так, для годиться. Це не так. Моєю міркою є результат праці. Завдяки конкурсові серед українців в Україні та за її межами відізвалися українська гідність і самоповага. І саме це найбільше мене тішить» – так звертався до школярів 29 травня 2001 року на святі української мови у Національній філармонії (м. Київ) Петро Яцик. Ці рядки взяли за лейтмотив свята його господарі-колектив Гнідинської ЗОШ І-ІІІст, яка носить ім»я знаменитого українця. 27 листопада 2016 року тут проходив ІІ етап XVII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

12:59 30.11.2016

Гнідинська «Веселка» знову відчинить двері

Гнідинський ДНЗ «Веселка» відновить свою роботу 5 грудня і 123 дошкільнят поспішать на новосілля. Так принаймні пообіцяв забудовник  — керівник ПП «Витязь» Микола Мороз. Проінспектувати виконання робіт до Гнідина приїхали голова райради Владислав Байчас і керуючий справами райради, районний депутат Антон Мотрич. За словами завідуючої Валентини Давидової, якістю роботи чи не щодня переймається Гнідинський сільський голова Олександр Лазаренко.

12:44 29.11.2016

Ламали списи довкола статуту ЦРЛ, та й знову відправили на доопрацювання

У четвер, 24 листопада, восьма сесія районної ради продовжила свою роботу. У роботі другого пленарного засідання взяло участь 29 депутатів із 34-ох. До активного обговорення питань порядку денного долучилися заступник голови райради Іван Недогибченко, голова РДА Дмитро Воронін та його заступники, заступник міського голови Людмила Ковальова, сільські голови.

11:35 29.11.2016

Бориспільщина вшанувала пам’ять жертв Голодомору

У п’ятницю, 25 листопада відбувся мітинг-реквієм присвячений вшануванню пам’яті жертв голодоморів в Україні. До Меморіалу жертвам голодоморів 1921-1922, 1946-1947 та найстрашнішого Голодомору 1932-1933 років прийшли голова РДА Дмитро Воронін, керуючий справами райради Антон Мотрич, радник голови районної ради Ольга Малишевська, представники  райради та райдержадміністрації, керівники управлінь, відділів та служб РДА, громадськість. Хвилиною мовчання вшанували мільйонні жертви. Живі квіти, колосся пшениці та запалені лампадки несли до Меморіалу прийдешні покоління.

18:02 25.11.2016

Агрофірма «Іванків» привітала сільгосппрацівників

Україна і сільське господарство завжди були нерозривними. З давніх-давен хліб вважався головною стравою у кожній господі, а хліборобів шанували і поважали. Сучасний процес вирощування зерна кардинально відрізняється від минулих часів. Проте сільське господарство і досі є однією з найважливіших галузей українського виробництва. Трактористи, комбайнери, фермери – люди, які не бояться важкої роботи і виконують свою благородну місію. Саме на їх честь кожної третьої неділі листопада країна відзначає День працівника сільського господарства.

17:40 25.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано