A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Агрофірма «Іванків» привітала сільгосппрацівників

Україна і сільське господарство завжди були нерозривними. З давніх-давен хліб вважався головною стравою у кожній господі, а хліборобів шанували і поважали. Сучасний процес вирощування зерна кардинально відрізняється від минулих часів. Проте сільське господарство і досі є однією з найважливіших галузей українського виробництва. Трактористи, комбайнери, фермери – люди, які не бояться важкої роботи і виконують свою благородну місію. Саме на їх честь кожної третьої неділі листопада країна відзначає День працівника сільського господарства.

17:40 25.11.2016

«ЧЕРЕШЕНЬКА» ОТРИМАЛА ЗАПРОШЕННЯ В УКРАЇНСЬКИЙ ДІМ

Напередодні Дня сільського господарства колектив «Черешенька» з Великої Стариці  на запрошення Асоціації гармоністів України взяв участь у святковому концерті в столичному Інституті садівництва.

17:37 25.11.2016

Десять тисяч гривень особам, які уклали контракт про проходження військової служби

Олександр Горган, голова КОДА,  повідомив, що Київська обласна державна адміністрація ініціює надання громадянам, які уклали контракт про проходження військової служби, одноразової фінансової допомоги у розмірі 10 тисяч гривень. Це поміч родинам Київщини, годувальники яких вирішили бути професійними військовими й стали на захист вітчизни.

09:49 22.11.2016

Бориспільська ЦРЛ: новина за тиждень

З 14 по 21 листопада в Бориспільській ЦРЛ було проліковано 240 чоловіки, з них 95 сільські жителі. Проведено 22 операції. Звернулося за допомогою до травмпункту 172 особи. За тиждень у пологовому відділенні народилося 10 дітей: 6 хлопчиків, 4 дівчинки. Станом на 21.11.2016 року в лікарні перебуває 332 хворих, серед них 132 – сільські жителі.  

09:32 22.11.2016

Я хочу мудрою, як осінь, залишатись

Під такою назвою 17 листопада у Старинській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася літературна зустріч із поетесою Бориспільщини Ніною Борисівною Ігнатенко, яку підготували дев’ятикласники та їхній класний керівник Малишко Любов Миколаївна. Школярі радо вітали авторку дев’ятьох збірок поезії: «Барви життя», «Від цвіту до плоду» (у співавторстві з донькою, Аллою Богуш), «Трава сонця», «Цвітуть на хатнищах бузки», «Рахую веснами життя», «Душі моєї повінь», «Бабине літо», книга вибраного «Незатоплена пам’ять» та «Сто ронделів Ніни Ігнатенко».

09:28 22.11.2016

Свято поля, хліба і душі для аграріїв Бориспільщини

Традиційно, в переддень Дня  працівників сільського господарства, свято поля, хліба і душі зібрало аграріїв Бориспільщини в залі районної ради. Бодай піснею, теплим словом  сотворити  святковий настрій,  стимулювати до інших висот людей , які є взірцем працьовитості, мудрості й терпіння. Очільники району – Дмитро Воронін, голова РДА, Іван Недогибченко, заступник голови райради, Михайло Пензай, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, Тетяна Степанова , в. о. начальника відділу рослинництва Департаменту АПР КОДА, здоровили зі сцени винуватців свята, низько вклонившись керівникам сільгосппідприємств нашого краю за вагому працю на розвиток нашої країни, рідної Бориспільщини.

19:40 18.11.2016

Шановні працівники сільського господарства Бориспільщини!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом! Відзначення Дня працівників сільського господарства — це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

14:10 18.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано