A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ПРЕЗИДЕНТ ПЕТРО ПОРОШЕНКО ПРЕДСТАВИВ НОВОГО ГОЛОВУ КИЇВСЬКОЇ ОДА

28 жовтня, Президент України Петро Порошенко представив новопризначеного голову Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана громадсько-політичному та управлінському активу Київщини.

13:31 29.10.2016

Юрій Йовбак: «Ми повинні виробити в дитині органічну потребу щоденно займатись спортом»

Молодшим школярам Щасливського НВК справді пощастило. 25 жовтня вони стали учасниками незвичайних спортивних змагань «Спорт на здоров’я», які по всій Європі проводить Європейська федерація футболу УЄФА. Близька ста хлопчаків та дівчаток мали можливість позмагатися у різноманітних спортивних естафетах, які цікаво організували для них представники Англії, Швейцарії, Німеччини та Італії. Не дивлячись на достатньо прохолодну погоду і поривчастий вітер з дітей «Йшла пара», бо жодної хвилини з 45 діти не стояли, як часто трапляється у нас на уроці фізкультури.  

09:45 27.10.2016

Вишеньківці відзначили День села

Так вже повелося у вишеньківців, що в своє храмове свято відзначають вони День народження своєї малої батьківщини. Традиційно, до будинку культури сходяться, з’їжджаються односельці, гості села, аби гуртом пошанувати кращих, прославити свої рідні Вишеньки піснею…

13:25 26.10.2016

Владислав Байчас, Вадим Марисенко та сільські голови району передали кошти на лікування Аліни Дідусенко

Звернення до мешканців нашого району про допомогу дитині-сироті Аліні Дідусенко зі Старого не залишило байдужими керівництво району, депутатів райради, сільські громади  Гори, Сошникова та Рогозова.  Владислав Байчас, голова райради, Вадим Марисенко, районний депутат, голова постійної комісії з питань бюджету та фінансів, сільські голови -  Роман Дмитрів, Олександр Іщенко та Іван Овсієнко передали кошти опікуну дівчинки -  Наталії Гордієнко. Гроші на операцію ( її проводитимуть в Індії) - пересадку органокомплексу серце–легені, жінка домоглася в МОЗ України, а це більше 200 тис. доларів США.

12:29 26.10.2016

Владислав Байчас взяв участь у засіданні колегії РДА

У понеділок відбулося чергове засідання колегії РДА. Проводив засідання Дмитро Воронін, голова райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь Владислав Байчас, голова райради, його заступник Іван Недогибченко, перший заступник голови РДА Володимир Солдатенко, заступник голови РДА Роман Шуменко, сільські голови, керівники управлінь та відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації.

14:10 25.10.2016

Ярмарок професій і вакансій у міськрайонному центрі зайнятості

Більш ніж 1000 осіб зібрав під своїм дахом Бориспільський міс­крайонний центр зайнятості. На ярмарку вакансій були представлені 23 роботодавці, які презе­нтували 230 актуальних вакансій. Близько 200 безробітних мали м­ожливість поспілкуватись щодо свого працевлаштування безпосеред­ньо з роботодавцем, залишити своє резюме. Також  відбувся ярмарок професій, де були представлені 30 навчальних закладів: інститути, університети, коледжі, професійно-технічні училища. Понад 700 вихованців із 12 ЗОШ міста та району відвідали захід. Колектив Бориспільського міськрайонного центру зайнятості висло­влює подяку роботодавцям, навчальним закладам та відвідувачам я­рмарку вакансій і професій.  

14:14 24.10.2016

Громадська рада при ГУ ДФС у Київській області обговорювала реформи у митній сфері

У засіданні Громадської ради взяв участь в. о. начальника ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін, який поінформував присутніх про свою відкритість до діалогу з громадськістю та бажання співпрацювати. Олексій Кавилін наголосив, що Громадська рада є чудовою площадкою для підтримання постійного діалогу з громадськістю і тому він очікує на пропозиції по удосконаленню, як податкового та митного законодавства, так і  по роботі фіскальної служби.

14:08 24.10.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано