A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Громадська рада при ГУ ДФС у Київській області обговорювала реформи у митній сфері

Дата: 24.10.2016 14:08
Кількість переглядів: 539

У засіданні Громадської ради взяв участь в. о. начальника ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін, який поінформував присутніх про свою відкритість до діалогу з громадськістю та бажання співпрацювати. Олексій Кавилін наголосив, що Громадська рада є чудовою площадкою для підтримання постійного діалогу з громадськістю і тому він очікує на пропозиції по удосконаленню, як податкового та митного законодавства, так і  по роботі фіскальної служби.

Керівники структурних підрозділів Київської митниці ДФС ознайомили членів Громадської ради із станом впровадження реформ та ефектом від новацій у митній сфері, розвитком митних сервісів та усуненням корупційних ризиків під час митного огляду та оформлення.

Члени Громадської ради зацікавлено обговорювали питання реформування митного оформлення і ті нюанси в електронному декларуванні, що заважають працювати бізнесу на Київщині.

В зв’язку з закінченням терміну дії діючого складу Громадської ради при ГУ ДФС у Київській області, була створена Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради та затверджено її склад.

ГУ ДФС у Київській області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано