A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Костянтин Бондарєв залишається найбільш бажаною кандидатурою на посаду голови Київської ОДА

Не зважаючи на рішення конкурсної комісії з питань вищого корпусу державної служби, жителі Київщини продовжують підтримувати кандидатуру Костянтина Бондарєва на посаду голови Київської ОДА. Як відомо, 20 вересня ц.р. Київська обласна рада, скориставшись повноваженнями, наданими їй пунктом 31 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування», ухвалила рішення рекомендувати на участь у конкурсі на посаду голови КОДА єдину кандидатуру — Костянтина Бондарєва. Його підтримали сім депутатських фракцій з восьми: «Свобода», «Об’єднання «Самопоміч», «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Наш край» та «Опозиційний блок».

10:56 20.10.2016

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

Відповідно до плану роботи відділу освіти та районного методичного кабінету на 2016/2017 навчальний рік 13 жовтня 2016 року на базі Головурівської ЗОШ І–ІІІ ст. був проведений семінар-навчання для заступників директорів з навчально-виховної роботи з питання «Презентація роботи ЗНВР у друкованих засобах та засобах інформації, створення блогів та сайтів» і нарада.  

10:51 20.10.2016

Сад зі ста ронделів Ніни Ігнатенко

Пригадалася перша презентація поетичної збірки Ніни Ігнатенко з Головурова. Це теж було осінньої пори у Вороньківському музеї літератури рідного краю. Тоді, десять років тому, це був її дебют. Для когось вона стала відкриттям, для когось – натхненням. І хто б міг подумати, що творчість вибухне так потужно і на рівні. Одна за одною з’являлися на світ і тішили шанувальників збірки поезії та прози: «Барви життя» (2006), «Від цвіту до плоду» (у співавторстві з донькою Аллою Богуш, 2007), «Трава сонця» (2008), «Цвітуть на хатнищах бузки» (2009), "Рахую веснами життя"( 2010), «Душі моєї повінь» (2012), «Бабине літо» (2015), книга вибраного «Незатоплена пам’ять» (2015). І ось дев’ятий доробок талановитої поетеси – «Сто ронделів». Презентація відбулася в Бориспільському державному історичному музеї (відділ «Сучасний Бориспіль»).

10:01 20.10.2016

Перше пленарне засідання восьмої сесії. Продовження буде

18 жовтня відбулася чергова 8 сесія районної ради. Рішення приймали тридцять народних обранців із 34-ох. Сесію вирішили провести у два етапи з невеликою перервою. Через тиждень депутати продовжать роботу, розглянувши результати роботи Бориспільської місцевої прокуратури, статути КП «Благоустрій» та закладів охорони здоров’я району. Цього ж разу народні обранці затверджували звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців, вносили зміни до бюджету й «Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2016 рік». Затвердили статути – закладів освіти району, дитячої музичної школи с. Щасливе,  КП «Зубр»; технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок; список присяжних Бориспільського міськрайонного суду тощо.

11:17 19.10.2016

На Бориспільщині відзначили День захисника України

У п'ятницю, 14 жовтня, відбулися урочистості на території військової частини 3070 у с.Старе. Близько 20 воїнів Національної Гвардії України та учасників Антитерористичної операції були нагороджені грамотами, квітами, сувенірними годинниками.

09:25 18.10.2016

Звернення до жителів району. Шановні земляки !

Нашої допомоги потребує дитина-сирота ДідусенкоАліна, 2001 року народження, яка перебуває під опікою Гордієнко Наталії, що проживає у с.Старе. Дитині терміново потрібна операція – пересадка органокомплексу серце–легені. Жінка домоглась виділення великих коштів на цю операцію МОЗ України (більше 200 тис.доларів), яка має бути проведена в Індії. Виділені кошти і на перевезення дитини медико-санітарною авіацією. Не вистачає 3,0 тис.доларів на проживання та харчування. Без цих коштів операція може бути зірвана.

11:41 17.10.2016

Козацькому роду нема переводу

Під такою промовистою назвою у Кучаківській ЗОШ І-ІІІ степенів імені гетьмана Івана Сулими пройшов інтерактивний захід до Дня Українського козацтва та Дня захисника України. Розпочався захід учнівською краєзнавчо – історичною конференцією «Постать гетьмана Івана Сулими через століття», яка вже стала традиційною.

09:36 17.10.2016

«АТЛАНТ» відтепер забезпечуватиме громадську безпеку, охорону правопорядку та громадський порядок

У с. Гора почали працювати представники «Групи компаній «АТЛАНТ», на яких покладено задачу забезпечення громадської безпеки, охорони правопорядку та громадського порядку.  

13:42 13.10.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано