A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Організація харчування дітей району

За словами Миколи Каськіва, начальника районного відділу освіти, наразі гарячим харчуванням у  загальноосвітніх навчальних закладах району охоплено 5407 учнів (86 %).

15:05 19.12.2016

задекларовано та сплачено до бюджету 15,8 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб

Протягом січня-листопада 2016 року громадянами подано  до Броварської ОДПІ 4380 декларацій про майновий стан і доходи за 2015 рік. Загальна сума задекларованих доходів, які були отримані у 2015 році, склала  479,9 млн.грн. При цьому доходи 50-ти громадян перевищили 1 млн.грн. За результатами декларування платники забезпечили надходженння  до бюджету податку на доходи фізичних осіб у сумі 15,8 млн.грн. та 1,7 млн.грн.  військового збору.

12:15 15.12.2016

Від суб’єктів господарювання Броварської ОДПІ надійшло до бюджету 230 млн. грн. акцизного податку

Саме на таку суму поповнилися місцеві бюджети територіальних громад  за рахунок  надходження  акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів. Зокрема, 25 млн.грн.  надійшло в листопаді поточного року.

12:09 15.12.2016

Сільські голови району в черговий раз допоможуть захисникам України

23 грудня з Київщини вирушає колона гуманітарної допомоги військовим у зону АТО. Мери міст, голови райдержадміністрацій, керівництво Київської обласної державної адміністрації особисто доставлять зібрану допомогу до військових частин лінії фронту. Зокрема, голова Бориспільської РДА доправить вантаж до полку «Миротворець» Національної Гвардії України. Усі сільські голови району долучаться до цієї благородної справи. Протягом кількох років збір та відправлення продуктів харчування нашим бійцям регулярно  відбувається практично у всіх сільських  радах району.

10:16 15.12.2016

вшанували пам'ять чорнобильців

У Великій Олександрівці біля пам"ятного знаку постраждалим та учасникам ліквідації на ЧАЕС  хвилиною мовчання вшанували загиблих ліквідаторів. У мітингу взяли  участь заступник голови районної державної адміністрації Роман Шуменко, заступник Великоолександрівського сільського голови Любов Власкова, директор Великоолександрівської ЗОШ I-III ступенів Ігор Давиденко, сільські голови району, ліквідатори аварії на ЧАЕС, вдови, школярі, громадськість.

19:54 14.12.2016

Стартує Всеукраїнська премія «Диво-дитина 2017»

Для здобуття Премії “Диво-Дитина” запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін. До слова, хочемо порекомендувати чудовий сімейний магазин дитячих товарів Потягусі який знаходиться у м. Бориспіль.

10:31 14.12.2016

Київщина допоможе українським військовим на передовій

Напередодні свята Нового року голови райдержадміністрацій та мери міст Київської області особисто доставлять військовим на передову матеріально-технічну допомогу. Відповідне доручення чиновникам дав голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган. Озвучену ініціативу Горгана очільники РДА і мери міст Київщини зустріли з ентузіазмом. Колону з гуманітарною допомогою очолить Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.  

11:25 13.12.2016

Поїздка у Заліщики

Днями у місті Заліщики Тернопільської області відбулася зустріч заступника директора з виховної роботи Гнідинської школи Любові Василівни Прядко з кандидатом економічних наук, директором Наукового Товариства імені Тараса Шевченка в Америці (Нью-Йорк) Василем Лопухом. Василь Степанович, уродженець Заліщик, багато років живе в Нью-Йорку, збирає історичні та краєзнавчі матеріали про свою малу батьківщину. Звичайно ж, темою нашої розмови була історія родини Вербицьких. Пан Василь зацікавився деякими фактами цього роду, а також унікальними сімейними фотографіями, які є у моїй дослідницькій роботі. Ці рідкісні світлини будуть розміщені на авторському веб-сайті Василя про Заліщицький край.    

17:50 12.12.2016

Подарунки дітям Донбасу на День святого Миколая

 У Вороньківській школі  відбулася благодійна акція «Подарунки дітям Донбасу на День святого Миколая».  До акції долучилися  учні 1-11-х класів. Багато дітей особисто підготували подарунки та листи.  

17:47 12.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано