A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

За «круглим столом» вносили пропозиції до районної Програми розвитку

26 січня у кабінеті голови районної ради Владислава Байчаса обговорювали стратегічне питання, що визначає порядок розвитку сільських територій і від ухвалення якого у вцілому залежить стабільна і планомірна життєдіяльність району -  пропозиції до проекту «Програми  соціально-економічного та культурного розвитку району».Тож до роботи за «круглим столом» долучилися: голова райради Владислав Байчас, його заступник Іван Недогибченко,  голови постійних комісій: з питань бюджету та фінансів – Вадим Марисенко; з питань соціально-економічного та культурного розвитку - Володимир Хворостянко; районні депутати, сільські голови.

12:57 26.01.2017

КОДА закликає органи місцевого самоврядування не допустити відключення газу

Київська обласна державна адміністрація доручила головам РДА, органам місцевого самоврядування та міським головам взяти під особистий контроль питання розрахунків теплогенеруючих та теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ для недопущення відключення від газопостачання.  

11:44 25.01.2017

Реєстрація неприбуткових організацій триває

Відповідно до Постанови КМУ від 13 липня 2016 року №440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру», Броварська  ОДПІ повідомляє, що станом на 23 січня 2017 року включено до нового реєстру 27 неприбуткових  установ.

10:30 25.01.2017

У районі відзначили День Соборності

20 січня в с.Гнідин біля пам’ятника Герою України Юрію Вербицькому відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня Соборності України та 98-ї річниці Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

09:36 24.01.2017

У 2016 році на Бориспільщині було на 370 шлюбів менше, ніж у 2015-му

Відповідно до Сімейного та Цивільного кодексів України, Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» державній реєстрації в органах ДРАЦС підлягають народження фізичної особи та її походження, смерть, шлюб, розірвання шлюбу, зміна імені.  

11:16 23.01.2017

Перевізників Київщини змусять обґрунтувати суттєве здорожчання проїзду

Київська обласна державна адміністрація вимагає від пасажирських автоперевізників Київської області надати обґрунтування різкого здорожчання проїзду та закликає шукати збалансоване рішення.  

09:37 23.01.2017

Як вишеньківці Водохреще святкували

Третє завершальне свято різдвяного циклу – Водохреще вишеньківці відзначали чи не всією громадою. Зранку і до пізнього вечора на березі місцевої річки Золоче розгорнулися справжні народні гуляння – з  кулішем, піснею і навіть кіньми зі санчатами, які стали справжньою окрасою Йордану.

13:30 20.01.2017

Рухаємося до покращення обслуговування траси Київ–Харків?

Невдовзі на Бориспільщині стартуватиме новий проект Укравтодору. Зокрема, йдеться про ділянку траси Київ–Харків від м. Бориспіль до м. Лубни, утримувати яку, замість відповідних підрозділів Служби автомобільних доріг, буде новообрана компанія. До речі, подібний проект уперше запроваджений на Львівщині, де тендер виграв іноземний підрядник і одразу ж отримав безліч схвальних відгуків від користувачів дороги.  

11:05 20.01.2017

Нові норми виплат матеріальної допомоги сім’ям, які опинилися в складних обставинах

Комісія з надання адресної допомоги сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації інформує про затвердження нових норм виплат одноразової матеріальної допомоги сім’ям, які опинилися в скруті.  

10:21 19.01.2017

Спортсмени Бориспільщини взяли участь у зимовому чемпіонаті Київської області з легкої атлетики

Спортсмени Бориспільського району взяли участь у зимовому чемпіонаті Київської області з легкої атлетики, що відбувся 14 січня. Змагання проходили в легкоатлетичному манежі КО ШВСМ (м.Бровари).  

10:05 19.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано