A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

За місяць капітально відремонтовано тридцять трансформаторних підстанцій

Начальник Бориспільського РП ПАТ «Київобленерго» Микола Борзяк поінформував: «За лютий цього року вдалося виконати капітальний ремонт 30 трансформаторних підстанцій. Якщо порівняти з минулим роком, то за весь рік було відремонтовано тільки 20. Також в лютому відремонтували 60 ліній. А за минулий рік усього 80 ліній. Сьогодні ми робимо все, щоб покращити забезпечення електроенергією населення міста та району», — зазначив Микола Іванович.  

09:30 10.03.2017

Шановні, чарівні жінки Бориспільщини!

Віки й тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю і красою. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас скрізь й повсякчас. І доки існує світ, ми не перестаємо схилятися перед жіночим покликанням дарувати життя і наповняти його високим змістом любові, добра і краси.

09:59 07.03.2017

Відбулося офіційне закриття освітньої рольової гри Модель ООН у с. Гора

За підтримки Гірської сільської ради відбулося проведення освітньої рольової гри Модель ООН у Гірській ЗОШ. Учні 7-8 класів протягом трьох тижнів працювали над своїми політичними заявами й отримали серйозний досвід роботи з міжнародними правовими актами, конвенціями Організації Об`єднаних Націй та іншими нормативно-правовими документами, що регулюють взаємодію країн-учасниць найбільшої світової організація.

13:51 03.03.2017

зміни в оподаткуванні податку на нерухоме майно

Броварська ОДПІ, доводить до відома платників податків про зміни в оподаткуванні податку на нерухоме майно відмінного від земельної ділянки відповідно до змін внесених до Податкового кодексу України, які набрали чинності з 01 січня 2017 року, зокрема:  

13:47 03.03.2017

Депутати Київщини проситимуть Президента не скасовувати мораторій на продаж сільськогосподарських земель

Тетіївська районна та Бориспільська міська ради одноголосно підтримали звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України про недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарських земель. Як повідомляється у зверненні, «17 лютого 2017 року група народних депутатів України внесла подання до Конституційного суду з вимогою визнати неконституційним мораторій на продаж сільськогосподарських земель, який під спільним тиском селян був пролонгований Верховною Радою на 2017 рік. Також всупереч мораторію у парламенті зареєстровано законопроект про обіг сільськогосподарських земель». На думку депутатів місцевих рад, де-факто це означає дозвіл на торгівлю землею вже з 1 липня 2017 року.  

13:44 02.03.2017

На Бориспільщині пройдуть Шевченківські читання

9 березня  відбудеться районний огляд–конкурс читців та поетів-аматорів, присвячений 203-й річниці від Дня народження Тараса Шевченка. Мета заходу: популяризація кращих творів сучасної української літератури; залучення широких верств населення до мистецтва художнього слова, сценічної культури; пошук і підтримка талановитих виконавців та авторів. Конкурс проводитиметься у двох вікових категоріях: для виконавців віком від 14 до 22 років та віком від 22 років включно і старші. Переможці будуть рекомендовані для участі у обласних та всеукраїнських конкурсах та фестивалях відповідного напрямку. Початок заходу о 10:00. Місце проведення: актова зала райради (III поверх).  

10:01 02.03.2017

За підтримки Владислава Байчаса берегині району вишиють портрет Павла Чубинського

У Широкий четвер, четвертий день Масляної, майстрині-вишивальниці Бориспільщини зібралися у Пролісках, аби обговорити новий творчий проект. Нагадаємо, золоті руки  цих жінок сотворили  оберіг громади району – вишитий Великий рушник, який презентували в День святкування 90-річчя Бориспільського району.

11:37 28.02.2017

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань гуманітарної сфери

24 лютого відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань гуманітарної сфери. В роботі засідання взяли участь голова комісії Анна Ільчишина,  члени постійної комісії, заступник голови районної ради  Іван Недогибченко, керуючий справами райради, голова постійної комісії з питань земельних відносин, комунальної власності,будівництва та архітектури Антон Мотрич,  головний лікар ЦРЛ Олександр Щур, головний лікар КМЗ Бориспільської районної ради «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Денис Хурса, заступник голови РДА Роман Шуменко, начальник фінансового управління Тамара Матяш.

14:53 27.02.2017

І. Недогибченко привітав з ювілеєм Почесного громадянина Бориспільського району Леоніда Гриценка

Іван Недогибченко, заступник голови районної ради, привітав із 70-літнім ювілеєм Почесного громадянина Бориспільського району Леоніда Григоровича Гриценка. Чотири десятки років Леонід Григорович працює у районному відділі освіти, майже стільки ж часу очолював методичний кабінет. Під його керівництвом зібрано неоціненний скарб – передовий досвід багатьох поколінь педагогів, який передається вчителям району.

13:18 27.02.2017

Сайт електронних петицій набирає обертів

Протягом тижня на сайті електронних петицій Київської обласної ради з’явилось чотири нових пропозицій від мешканців Київщини.Найбільше українців турбує стан доріг у Київській області та розвиток інфраструктури. Особливо це стосується районів, які знаходяться найближче до столиці.

21:03 24.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано