A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Сайт електронних петицій набирає обертів

Дата: 24.02.2017 21:03
Кількість переглядів: 538

Протягом тижня на сайті електронних петицій Київської обласної ради з’явилось чотири нових пропозицій від мешканців Київщини.Найбільше українців турбує стан доріг у Київській області та розвиток інфраструктури. Особливо це стосується районів, які знаходяться найближче до столиці.

 

Зокрема, мешканці Петропавлівської Борщагівки та Софіївської Борщагівки просять вирішити проблему із комунальним транспортом, який сполучає Київ та передмістя, а також покращити транспортні розв’язки. Це пов’язано із тим, що останніми роками передмістя активно забудовується. Із появою нових житлових масивів виникає необхідність збільшення кількості маршрутних таксі та розширення доріг.Окрім того, цього тижня була створена петиція щодо заборони суцільної рубки лісів Київської області.

 

 

Нагадаємо, що сайт електронних петицій працює в тестовому режимі. На збір підписів на підтримку петиції надається строк протягом не більш як 45 днів з дня оприлюднення петиції та кількість голосів повинна складати не менш ніж 5000 одиниць.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано