A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Дата: 15.02.2017 09:53
Кількість переглядів: 1063

Сьогодні всі ми відзначаємо знаменну дату – 28 річницю виведення радянських військ з Афганістану. Вже стало традицією разом з цією подією вшановувати всіх учасників бойових дій на території інших держав.

Зараз, як ніколи, є актуальним досвід воїнів-інтернаціоналістів, що проживають на території нашої держави. Вони вміють цінувати кожний прожитий день, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. В них є чому повчитися. Тому й не дивно, що не мало з них беруть участь в АТО, де демонструють іншим бійцям, як треба любити свою землю і свій народ!

Цей день -  пам’ять про тих, кого вже немає з нами. Ми низько  схиляємо голови перед пам’яттю загиблих наших земляків, воїнів-інтернаціоналістів, які  не повернулися живими до батьківських осель в нашому районі.

Хочеться побажати усім вам, вашим родинам  міцного здоров’я і життєвих сил, бо здоров’я – це головне. А ще – твердої віри в майбутнє, в невідворотність позитивних змін. Бажаю впевненості за долю своїх рідних і держави, мужності і мудрості здолати усі життєві перешкоди. Ми ж робитимемо все можливе, щоб цих перешкод у вашому житті було якнайменше.

Владислав БАЙЧАС, голова Бориспільської районної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано