A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

В Україні впроваджують пілотний проект для хворих на мультирезистентний туберкульоз

Пілотний проект для хворих на мультирезистентний туберкульоз (МРТБ) з Київської, Миколаївської та Львівської областей відпрацьовуватиме надання пацієнт-орієнтованого пакету послуг на стаціонарному та амбулаторному етапах лікування. Проект виконується в рамках проекту Виклик туберкульозу (Challenge TB) за підтримки Агенції з міжнародного розвитку США USAID.

11:19 05.07.2017

Олександр Туренко - новий очільник Бориспільської РДА

У залі засідань районної ради відбулося урочисте представлення новопризначеного голови Бориспільської районної державної адміністрації Олександра Туренка. Зауважимо, що Олександр Туренко був призначений на посаду голови Бориспільської РДА згідно з Розпорядженням Президента України Петра Порошенка з 3 липня 2017 року. Раніше він очолював Обухівську районну державну адміністрацію.

19:40 03.07.2017

Нові дитсадок та амбулаторія для Щасливого

Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області зареєстровано декларації про початок будівництва дитячого садочка та амбулаторії сімейної медицини в с. Щасливе Бориспільського району.

22:17 29.06.2017

КОСТЯНТИН СТРУКОВ ПРО ЗАКОНИ БІЗНЕСУ, ОНОВЛЕНЕ «ОБЛИЧЧЯ» УНІВЕРМАГУ ТА НОВІ ПРОЕКТИ

Закони бізнесу максимально прості: хочеш утримати покупця – запропонуй йому хороший асортимент і якісне обслуговування. Такої думки дотримується й голова правління Бориспільського районного споживчого товариства Костянтин Струков.

22:12 29.06.2017

ДЕРРІК КАФЕЕРО ПРО ВОЛОНТЕРСТВО У ЩАСЛИВОМУ, МОВНІ БАР’ЄРИ ТА ШКОЛУ АНГЛІЙСЬКОЇ

Деррік Вашингтон Кафееро родом з Уганди і ось уже 9 років живе в Україні. Час від часу він виїздить за кордон, але намагається якомога швидше повернутись, адже у Щасливому його чекає родина, а у столиці – студенти.

22:09 29.06.2017

Шановні випускники!

Сьогодні для вас настав  не тільки сумний момент прощання з рідною школою та вчителями-наставниками, а й розуміння того, що доля відкриває шлях вже у доросле і самостійне життя, де доведеться відповідати за свій вибір і самому ухвалювати рішення. Невдовзі ви продовжите вчитися у вищих навчальних закладах, а хтось одразу приступить до практичного опанування професії. Однак кожен з вас повинен усвідомлювати, що відтепер на ваших плечах лежить відповідальність за майбутнє нашої держави. Саме у ваших молодих та енергійних руках — розбудова успішної, європейської та процвітаючої України, яка розвиватиметься на основі демократичних цінностей та верховенства права.

09:59 26.06.2017

До уваги платників податків

Броварська ОДПІ інформує платників податків що з  20.06.2017 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 28.04.2017 № 469 «Про затвердження змін до форми Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації» (далі – Наказ № 469).

09:55 26.06.2017

У районі відбулися заходи до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

На Бориспільщині   відбулися заходи з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Керівництво району, трудові колективи, організації та установи,  громадськість  хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала війна та поклали квіти до меморіалу Слави .

11:44 23.06.2017

«Старинська птахофабрика» підвищила орендну плату пайовикам

СТОВ «Старинська птахофабрика» вже не один десяток років є найбільшим сільськогосподарським підприємством Київщини. Окрім виробництва якісного інкубаційного яйця, одним з напрямів діяльності підприємства є рослинництво. До складу СТОВ «Старинська птахофабрика» входить приватне підприємство «Агрофірма «Веселинівка», що спеціалізується на обробленні земель сільськогосподарського призначення та вирощуванні різних сільгоспкультур.

10:39 23.06.2017

У Дударкові відкрили нову чергу складського комплексу FM Logistic

У Дударкові відбулося урочисте відкриття нової черги складського комплексу FM Logistic Україна. Символічну червону стрічку перерізали Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, виконавчий директор FM Logistic Жан-Крістоф Маше,керівництво району, сільська влада.

10:52 22.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано