A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

«Нова українська школа» у Щасливському НВК: учителі будуть креативити, учні працювати з ноутбуками

«Нова українська школа» вже в Бориспільському районі. Щасливський НВК потрапив до сотні шкіл, які тестуватимуть експериментальні розробки МОН щодо початкової освіти.

09:52 04.09.2017

НОВІ «СЕНСИ» ДЛЯ СЛУЖІННЯ ЛЮДЯМ

Комунальний медичний заклад Бориспільської районної ради «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги» поповнився 11 автівками ЗАЗ Sens. Вони виконуватимуть благородну місію – допомагатимуть медикам надавати невідкладну медичну допомогу жителям Бориспільщини. Ключі представникам амбулаторій вручили голова Бориспільської районної держадміністрації Олександр Туренко та голова Бориспільскої районної ради Владислав Байчас.

11:37 31.08.2017

На черговій колегії РДА напередодні осені: Про нагальні проблеми в освіті, медицині та культурі

На черговому засіданні колегії РДА під головуванням Олександра Туренка підсумували готовність навчальних закладів району до нового навчального року; стан матеріально-технічної бази, кадрове забезпечення та надання медичних послуг закладами первинної ланки охорони здоров’я; організаційно-творчу та фінансово-господарську діяльності закладів культури за I півріччя та ін.

20:22 30.08.2017

І нехай все зачекає. Васильки святкують День села

Таких сіл на карті України мало. Воно, як оберіг, як дороговказ для тих, хто, зіп’явшись на крила, вилетів із його гнізда. Воно, як криниця, що  живить душі цілющою водою, для тих, хто навіки залишився тут. Васильки – невеличке село, де мешкає трохи більше, ніж 250 осіб, святкувало своє День народження.

15:05 29.08.2017

Бориспільщина відзначила 26-й День народження держави в Горі

26-ий День народження держави Бориспільщина зустрічала в Горі. До пристоличного села з’їжджалися всі охочі насолодитися дійством: разом порадіти спільним успіхам, згадати героїв нашого часу, які відвойовують мирне небо над Україною. Одне слово, гостей назбиралася сила-силенна! Хіба що ледачий чи байдужий не приїхав на районну гостину.

16:19 28.08.2017

Запрошуємо на виставку оригінальних карт «Київщина на картах XVI- XIX століття»

У холі  районної ради відкрилася виставка оригінальних карт « Київщина на картах  XVI-  XIX століття», яку презентують Державний архів Київської області та Вишгородський історико-культурний заповідник. Виставка проходить за ініціативи голови КОДА Олександра Горгана і  приурочена 85-річчю утворення Київської області. Експозиція складається із декількох розділів – Дворянські сади; церковні та монастирські володіння;села, селища, містечка; повіти; намісництво і губернія; Київщина – Україна – Європа – Світ.

15:54 28.08.2017

Бориспільщина відзначила День прапора України

9.00 23 серпня. На Європейській площі міста зібралася громада Бориспільщини, аби разом відзначити 13-у річницю Дня державного прапора. У вишиванках, прапорах, квітах, з гордістю і пам’яттю в серці шанували земляки святиню нашої держави. Почесне право підняти прапор надали: учаснику бойових дій АТО, старшому сержанту, головному сержанту взводу матеріально-технічного забезпечення механізованого батальйону 128-ї окремої гірсько-пішохідної бригади Юрію Проснякову, Почесному громадянину Борисполя Миколі Стариченку, переможцю Чемпіонату Європи з Теаквандо Юрію Шерстюку, лауреату премії ім.. Павла Чубинського Валентині Устьянцевій.

10:42 23.08.2017

Дорогі земляки!

Щиросердечно вітаю вас з нашими найбільшими державними  святами – Днем Державного Прапора  та Днем Незалежності України!  Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутнє, про нашу відповідальність перед історією.

12:03 22.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано