A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

До Дня села Щасливською сільською радою започатковано пісенний «Фестиваль Щастя»

7 жовтня на День села у Щасливому проходив Гала-концерт «Фестивалю Щастя», у якому нагороджували дипломатів та лауреатів свята, які пройшли сито попереднього відбору. На фестивалі було помічено чимало українських знаменитостей. Серед них були народні артисти України Жанна Боднарук та Анатолій Гнатюк, заслужена артистка України Астрая. Учасники фестивалю подарували глядачам неймовірні враження. Виконавці були нагороджені оплесками та спеціальними призами, які вручав на святі села сільський голова Микола Шмаюн. Півтора десятки молодих виконавців порадували щасливчан своїми піснями, які приносили їм радість і насолоду.

11:20 11.10.2017

В УКРАЇНІ РОЗПОЧАВСЯ ПРОЦЕС РОЗРАХУНКУ РОЗМІРУ «ЗИМОВОЇ» СУБСИДІЇ

В Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії. У жовтні управління соціального захисту населення автоматично розрахують розмір допомоги на опалювальний сезон усім тих, кому у травні цього року субсидію було перепризначено на новий період - 2017-2018рр. Жодних документів чи довідок субсидіантам повторно  не потрібно подавати чи доносити. Програма житлових субсидій максимально спрощена для людей.

12:48 10.10.2017

Юрій Йовбак: «Закон «Про освіту» – це відмова від радянщини, консерватизму, управління зверху…»

28 вересня директор Щасливського НВК Юрій Йовбак побував на зустрічі з президентом України Петром Порошенком. Саме цього дня було дано старт новому Закону України «Про освіту». Про свої враження від зустрічі та про перспективи української освіти заслужений вчитель України поділився з «ТС»:

12:42 10.10.2017

У СТАРОМУ ВІДКРИЛИ МОНУМЕНТ МАТЕРІ

Тепер у Старого є своя візитівка. Тай не лише в цього мальовничого й древнього села, а й усієї Бориспільщини. Зустрічає і проводжає корінних і приїжджих -  Мати. Монумент Матері відкрили 30 вересня за участі поважних осіб. Такого рівня гостей Старе ще не бачило! Символічно, в жіноче свято Віри, Надії, Любові і матері їх Софії , в День народження Старого ми стали свідками історичної події. На початку села, на перехресті доріг було відкрито перший в Україні монумент Матері. Ініціаторами проекту стали громадські організації «ПАТРІОТ» та «Союз експертів по боротьбі з корупцією», ідея яких була підтримана та схвалена державними структурами. 

11:25 03.10.2017

Освітянське свято по-європейськи

Цього року освітянська еліта району відзначали своє професійне свято по-європейськи: разом здійснили невеличке віртуальне турне країнами Європи, дізнавшись про цікаві факти з життя освітян і звичайно ж пораділи новим досягненням.

10:22 02.10.2017

Шановні освітяни Бориспільщини!

Учитель – одна з найважливіших професій, вона – для обраних. До вчителя йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє. Із року в рік учитель продовжує себе в своїх учнях. Його думки, почуття, щедро віддані дітям, працюють на перспективу – рідної Бориспільщини і країни. Образ улюбленого вчителя, доброго і водночас вимогливого, вихованці пам’ятають усе життя.

14:47 28.09.2017

ДОРОГІ КОЛЕГИ! ШАНОВНА ЕЛІТО БОРИСПІЛЬЩИНИ!

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя! Висловлюю вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей та рідної землі.

14:40 28.09.2017

Тетяна Гуменюк: «Імідж закладу – невпинний пошук нових ідей»

«Успіх виховання полягає в повазі до дитини» —  цитую не великих філософів чи знаних педагогів. Це формула, яку віднайшла для себе Тетяна Гуменюк, завідувачка дитячим навчальним закладом «Барвінок», що в Ревному.

14:36 28.09.2017

Олена Кухтик: «29 років я заміжня не лише за чоловіком, а й за Великоолександрівською школою»

Наступного року кругла дата – 30. Це вони «вінчають» Олену Кухтик з Великоолександрівською школою. Чернігівщина – її колиска долі. Там з’явилася на світ, вивчилася і навіть у 23 роки стала головою сільської ради. Тож, мабуть, ще тоді, у зовсім юні літа, був знак – стати цій жінці справжнім лідером і вчителем. Зізнаюсь відверто, що таких людей зустрічала одиниці. В її невеликому робочому кабінеті заступника з виховної роботи, який Олена Іванівна ділить із соціальним педагогом, якась магічна аура. Світло її очей ще й досі в моїй уяві.

14:36 26.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано