A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Зустріч з журналістами «5 каналу» та активістами громадської організації «Стоп корупції»

Для учнів та вчителів Гнідинської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика 9 листопада 2017 року було досить насиченим. Крім того, що діти святкували День української писемності і мови, традиційно писали Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, вони ще й мали цікаву зустріч.

18:56 14.11.2017

15 сесія Бориспільської районної ради: частина друга

У четвер, 9 листопада, продовжила роботу 15-та сесія районної ради. На друге пленарне засідання прибуло 27 народних обранців із 34. У роботі сесії взяли участь голова районної ради Владислав Байчас, його заступник Іван Недогибченко, заступник голови РДА Сергій Білецький, керівники структурних підрозділів, відділів та управлінь РДА, очільники районних підприємств, установ, організацій, сільські голови.

10:33 13.11.2017

КАТЕРИНА ЦЕЗАРІВНА ПРО ГОЛОВУ КОЛГОСПУ, ПОСИЛКУ З НІМЕЧЧИНИ І НАЙБІЛЬШУ ГОРДІСТЬ

 Вона завжди була першою – у ланці, вдома, на танцях. Тринадцятилітньою нацисти вивезли її на роботи до Німеччини. Маленьку українку польського походження німці називали Кадді. Повернувшись додому, вийшла заміж за голову колгоспу, народила дітей і працювала-працювала-працювала…

18:46 09.11.2017

ЧАСТИНКА ЇЇ ДУШІ НА ПОЛОТНІ

Описуючи творчість маститих митців, звикли віддавати данину їх досвіду. Однак те, що побачила у виставковій залі міської бібліотеки на презентації робіт Марини Попович з Рогозова, виходило за рамки звичайних стандартів. Незвичайні кольори і людяність її картин влучно підмітила голова творчого клубу митців Борисполя Олена Кравчун. Побачивши картини Марини Попович на виставці в міській бібліотеці «Мала планета Україна», ще одна талановита майстриня — вишивальниця ікон Світлана Гасич вирішила, що це роботи художника з солідним стажем. Адже вони глибокі, в них відчувається життєва мудрість. І була приємно вражена, коли дізналася, що їх автор зовсім молода дівчина.

18:42 09.11.2017

ПОКЛИК МАТЕРИНСЬКОГО СЕРЦЯ

ЯК ТАМ, НА СХІДНОМУ ФРОНТІ? Процівський сільський голова Любов Чешко і голова житлового кооперативу «Ювілейний» міста Борисполя, ветеран праці Марія Калина — дві мужні жінки, які  побували у зоні проведення Антитерористичної операції на сході України вже чимало разів. Та у мене все ж виникло запитання: чому наприкінці жовтня протягом тижня вони аж двічі виїздили на буремний схід? Чи не занадто?

18:39 09.11.2017

БІЛА ЦЕРКВА ЗУСТРІЛА СВОЇХ ГЕРОЇВ!

5 листопада Біла Церква урочисто вітала воїнів 72 Окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, які повернулися на відпочинок та відновлення із виконання бойового завдання на місце постійної дислокації в м. Біла Церква.

19:09 06.11.2017

«Нехай не згасне наша віра в щедрість людської доброти»

Напередодні Дня соціального працівника районна зала зібрала представників усіх соціальних служб Бориспільщини – управління соціального захисту населення, Бориспільського об’єднаного управління Пенсійного фонду, міськрайонного  центру зайнятості, фонду соціального страхування, територіального центру з надання допомоги одиноким, працівників стаціонарного відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян, що в Ревному. Одне слово, шанували тих, хто йде на допомогу не заради слави, а за покликом серця. Саме їм, як нікому, люди вірять  і знаходять  в них співчуття та підтримку.

20:06 03.11.2017

212 ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ ОТРИМАЮТЬ 65 МЛН ГРИВЕНЬ

Визначено 212 фермерських господарств з 24 областей України, які за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам» та результатами конкурсного відбору отримали право на одержання поворотної фінансової підтримки у 2017 році. Всього на одержання такої підтримки претендувало 308 фермерських господарств.

20:07 02.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано