A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ЮРІЙ ЙОВБАК ПРО ПЕРШИЙ ДЗВОНИК, РЕФОРМИ ОСВІТИ, РЕМОНТНІ РОБОТИ І НЕ ТІЛЬКИ…

Погляд на освіту директора школи. Новий навчальний рік  дав старт пілотному впровадженню нового державного стандарту загальної початкової освіти «Нова українська школа», який запровадило у 100 школах України МОН України. Приємно відзначити, що серед цих шкіл і наша — Щасливська. Від того, як ми спрацюємо, яких досягнемо результатів (позитивних чи негативних), залежить шлях української освіти.

21:41 08.09.2017

УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ОХОРОНИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВОДИТЬ АКЦІЮ «КВАРТИРА ПІД ОХОРОНУ» ЗА ПІВЦІНИ

Шановні громадяни та мешканці Бориспільського району! З метою посилення захисту майна громадян, протидії квартирним крадіжкам у період з 15 по 30 вересня 2017 року поліція охорони спільно з Бориспільським міським  відділом поліції охорони проводить осінню соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону».

10:24 08.09.2017

Шановні споживачі Київської області!

ПрАТ «Київобленерго» звертається до вас з переконливим проханням економно та раціонально використовувати електричну енергію та не вмикати одночасно декілька потужних електроприладів.

13:33 05.09.2017

накреслили орієнтири співпраці

У Щасливському НВК відбулася зустріч з колишнім директором академії «Барселони», а нині директором академії «Шахтар» - Хорхе Раффо. Разом з директором школи Юрієм Йовбаком накреслили орієнтири співпраці Щасливського НВК з футбольною академією ФК «Шахтар».  

10:07 05.09.2017

Запрошуємо на районну спартакіаду

9 вересня  на міському  стадіоні «Колос» пройде спартакіада Бориспільського району, присвячена  Дню фізичної культури і спорту та 26-й річниці незалежності України.Традиційно змагатимуться команди сільських колективів фізкультури, спортивних клубів, сільських рад.

09:59 05.09.2017

«Нехай не буде переводу процівському роду»

Свій День народження відсвяткував напередодні Дня незалежності й славетний Проців. Символічно та історично його відзначили 23 серпня. Цьогоріч «стартували» зі спорту. Футбольний матч зібрав на полі три команди: військової частини села Ревне і господарів – молоді Процева. Дві години запеклої гри визначили переможця, який отримав перехідний кубок голови Всеукраїнського ФСТ «Колос» АПК України Анатолія Усенка. Ним стала команда  військової  частини с. Ревне.

11:56 04.09.2017

У Вороньківській школі відкрився сучасний інформаційний STEM-центр

1 вересня 2017 року в опорному навчальному закладі «Вороньківська ЗОШ І-ІІІ ступенів» у присутності учнів, батьків, педагогів відкрився сучасний інформаційний STEM-центр. Урочисте відкриття провели сільський голова Яструб Ніна Іванівна та голова батьківського комітету школи Коломієць Любов Василівна.

11:29 04.09.2017

З початку року у Центрах обслуговування платників Броварської ОДПІ надано понад 31 тисячу адміністративних послуг

З них найбільш запитуваною послугою залишається видача картки платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. З початку року видано  понад    13 тисяч таких карток.

09:59 04.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано