A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

У Гнідині відкрили меморіальну дошку Анатолію Маринченку

17 червня у Гнідині була відкрита меморіальна дошка, присвячена Анатолію Самійловичу Маринченку - заслуженому артисту України, флейтисту-віртуозу, композитору, педагогу, організатору та багаторічному керівнику сільського духового оркестру. Днем раніше йому б виповнилось 75 років. Шкода, але через місяць після свого сімдесятиріччя він пішов у кращі світи. Пом'янути митця, сказати про нього тепле слово зібрались сусіди, односельці, колеги-музиканти, учні Анатолія Самійловича. Звучала музика, звучали спогади... Вічна йому пам'ять і споконвічне акторське "браво"...

10:20 20.06.2017

Робоча поїздка заступників директорів на Черкащину

За сприяння начальника відділу освіти Каськіва М.І., сприяння та участі голови районної організації профспілки працівників освіти і науки Бориспільського району Сьомак С.П., заступники з навчально-виховної роботи директорів шкіл району відвідали Стеблівську ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І.С. Нечуя-Левицького Корсунь-Шевченківського району Черкаської області. Гостям про заклад розповіли директор школи Миронюк Ганна Миколаївна та заступник директора з навчально-виховної роботи Кучеренко Наталія Яківна.

10:15 20.06.2017

Відбувся районний конкурс патріотичної пісні

У залі районної ради відбувся районний конкурс патріотичної пісні "В нашій пісні - наша сила". Мета конкурсу: популяризація творів громадянського і національно-патріотичного звучання, творів, які оспівують славетні подвиги українського народу, творів, що сприяють підненсенню патріотичного духу громадян, любові до рідного краю, його історичного минулого. Переможціями конкурсу в номінації "Солісти-вокалісти" стали: І місце - Оксана Федько (с.Кийлів), ІІ місце - Ярослава Бойченко (с.Щасливе) та Антоніна Коновал (с. Кийлів), ІІІ місце - Надія Кобулей (с.Глибоке) та Олександр Пікіч (с.Ревне).

10:12 20.06.2017

Бориспільщина святкувала День медичного працівника

В Україні традиційно в третю неділю червня відзначають День медичного працівника. І саме цього дня працівники сфери охорони здоров'я по-особливому відчувають свою необхідність і значущість, пишаються своєю професією, своїми успіхами й досягненнями. Напередодні Дня медичного працівника в міському  Будинку культури відбулися урочисті заходи.

19:18 16.06.2017

Чергова перемога наших спортсменів

У смт. Бородянка відбулися фінальні змагання за програмою обласної спартакіади серед жителів сільських регіонів «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація». Кращі жіночі волейбольні команди та гравці в настільний теніс розігрували медалі обласної першості. Спортсмени Бориспільського району, два тижні тому, в зональних змаганнях впевнено перемогли своїх суперників з Броварського району, і вибороли право на участь у фінальному етапі.

12:57 14.06.2017

Я нікому тебе не віддам

Аліна Дідусенко з народження росла в Краснокутському сирітському будинку. Це на Харківщині. Дитя народилося з тяжкими вадами серця. І мати-алкоголічка відмовилась від своєї донечки. За сирітками вряди-годи приходили тьоті і дяді, які ставали їм мамами і татами. Алінці ж уже виповнилось  шість років. Та її  брати ніхто не хотів. Кому потрібна важкохвора дитина. А вона так хотіла, щоб і в неї були і мама, і тато. Аж ось в сиротинець прийшла подружня пара, яка хотіла  взяти  на виховання дівчинку. Вибір упав на гарненьку і допитливу Алінку. Та директор дитячого будинку попередила, що дівчинка хвора. Чоловік і дружина  засмутились, але вирішили обстежити дитину у Інституті ім.Амосова. Дівча зраділо і вже всім розповідало про своїх  маму і тата. І ось вони у Києві. Дитину обстежили.  Діагноз лікарів – безнадійна. Новоназвані батьки хутко зникли. А дівчинка ходила по коридорах  клініки і шукала маму.

12:52 14.06.2017

Знову африканська чума свиней

Тривалий час мешканка села Лебедин Бориспільського району займалася так званим бізнесом з перепродажі свиней. Скуповувала поросят віком 2-3 місяці на території інших областей та реалізовувала їх в населених пунктах Київщини. Остання «бізнес – угода» цієї леді відбулася 30 травня цього року, коли вона купила 23 голови поросят в мешканця м. Золотоноша Черкаської області, який також робив свій бізнес на скуповуванні поросят та їх перепродажі. При цьому, вона не зверталася до фахівців державної лікарні ветеринарної медицини, в зоні обслуговування якої находиться м. Золотоноша, для отримання дозволу на переміщення тварин та супровідного ветеринарного документа (ветеринарного свідоцтва форма № 1), який видається на підставі клінічного огляду тварин, що підлягають переміщенню, з врахуванням епізоотичної ситуації щодо інфекційних хвороб тварин на даній території та за наявності ідентифікаційного номера тварини. Зазначені вимоги передбачені частиною 2 статті 32 Закону України «Про ветеринарну медицину».  

09:56 13.06.2017

У Щасливому стартував пілотний проект у рамках реформи «Нова українська школа»

У Щасливому на Бориспільщині дано старт пілотному проекту Міністерства освіти і науки України по впровадженню нового Державного стандарту початкової освіти у рамках реформи «Нова українська школа» .

19:35 12.06.2017

Управління патрульної поліції в місті Бориспіль запрошує на службу

Сьогодні, 12 червня, стартує набір до лав патрульної поліції України! Детальну інформацію під час брифінгу озвучила начальник УПП м.Бориспіль Майя Бреславська, спільно з заступником начальника управління - начальником відділу чергової служби Віталієм Горкуном та заступником начальника ГУНП в Київській області Василем Тетерею.

19:28 12.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано