A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ВІДБУЛИСЯ ПЕРШІ МІСЦЕВІ ВИБОРИ

29 жовтня 2017 року, у 201 об’єднаній територіальній громаді (ОТГ) в усіх без виключення областях України відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів. До складу цих 201 ОТГ  увійшли 933 місцеві ради (міських – 25, селищних – 67, сільських – 841).

20:03 02.11.2017

ПЕРШІ ДЕРЕВА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО СКВЕРУ СЛАВИ

Новостворений Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України матиме Сквер слави. Минулої п’ятниці висаджено перші дерева.

19:56 02.11.2017

ЄВГЕНІЙ САМОЙЛЕНКО: «ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛА РОБОТА ЗНАЙДЕТЬСЯ І В УЖГОРОДІ, І В ДНІПРІ»

З початку року в Борисполі знайшли роботу для понад чотирьох сотень безробітних. У Бориспільський міськрайонний центр зайнятості дедалі частіше йдуть не лише ті, хто не має роботи, а й ті, хто хоче підшукати щось краще. Працевлаштовують по всій Україні, окрім того, ще й безкоштовно перенавчать на комбайнера, тракториста, діловода чи майстра манікюру.

19:54 02.11.2017

«РУШНИКИ ДОЛІ» НА ПОНАД 700 СТОРІНОК

Днями у с. Вороньків відбулася зустріч творців книги «Рушники долі» про історію сіл Вороньків і Жереб’ятин. У творчому доробку висвітлено майже 1000-літню історію Воронькова та 500-літню – Жереб’ятина. Сигнальне видання вже було презентовано громаді на святі Дня села, тому книга викликала жвавий інтерес та резонанс. На зустріч зібралися жителі сіл, які цікавляться історією, педагоги, бібліотекарі, сільський голова Ніна Яструб, місцеві ентузіасти-краєзнавці, земляки-патріоти, завдяки яким це видання скоро побачить світ, та всі, хто причетний до написання новітньої історії цих двох населених пунктів.

19:52 02.11.2017

У районі відзначили 73-ю річницю визволення України від нацистів

28 жовтня відзначали  73-тю річницю визволення України від загарбників, присвячену остаточному вигнанню військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.  На території Іванківської сільської ради, біля пам’ятного знаку загиблим воїнам Пінської флотилії, де поховано 950 солдат, вшанували героїчний подвиг і жертовність українського народу у Другій світовій війні.  Живі квіти і пам’ять в серці принесли  Анатолій Тур, Іванківський сільський голова, Микола Недождій, голова районної ради ветеранів України, Неля Кияшко, начальник районного відділу культури, Катерина Стоміна,  головний спеціаліст відділу організаційно-інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, Петро Зінченко, директор районного історико-краєзнавчого музею, представники трудових колективів та громадськості села. Хвилиною мовчання  присутні вшанували  героїв, низько схиливши голови, у скорботі помолилися за їх вічний спокій.

13:45 30.10.2017

Відбудеться засідання колегії РДА

31 жовтня о 10:00, у залі засідань районної ради  відбудеться засідання колегії РДА. На порядку денному розглянуть наступні питання:

13:18 30.10.2017

«ДУША БЛАЖЕННО ЗАВМИРАЄ. ТИХІШЕ, ЛЮДИ, ХОР СПІВАЄ…»

Ці слова, промовлені ведучою фестивалю, виявилися магічними. Вони ніби заворожили, заговорили велику залу Одеського театру духової музики на сприйняття чогось незвичайного, особливого. Так розпочався XXIII Міжнародний фестиваль-конкурс хорового мистецтва, що відбувся 21-22 жовтня в м. Одеса.

13:07 30.10.2017

І ЗНОВУ НА СХІД…

 Вщент забитий продуктами та речами мікроавтобус зупинився біля воріт ресторану «Ольвія». Це остання точка перед довгою поїздкою на Донбас. Директор ресторану Олександра Мельник з самісінького ранку на ногах. Вона завжди проводжає колону в АТО особисто і, окрім домашніх пирогів, які вже традиційно передає для воїнів,  благословляє в далеку дорогу й тих, хто не втомлюється долати довгий шлях, аби передати гостинці з Бориспільщини «адресатам». Напутні слова лунають і від волонтера Віктора Копана, який днями тільки-но повернувся з Донбасу, їх команда в черговий раз доправляла відремонтоване власноруч авто, щоб передати його нашим захисникам. Волонтери швидко вантажать гостинці від подружжя Мельників до мікроавтобуса, поспіхом прощаються і вирушають. Цього разу їхній «екіпаж» невеликий, їдуть учотирьох – Процівський сільський голова Любов Чешко, Марія Калина, Михайло Урсул та Віктор Чорномиз. Везуть найнеобхідніше – різноманітні продукти, теплі речі, засоби гігієни тощо. Попереду довга й важка дорога на схід – туди, де їх завжди з нетерпінням чекають.

13:05 30.10.2017

МОЗ: ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД ГРИПУ

Сезон захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції почався у жовтні та буде продовжуватися до травня наступного року. В цей період значно зростає ризик заразитися. Які симптоми вимагають госпіталізації та як не захворіти на грип – у порадах від Міністерства охорони здоров’я.

16:58 25.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано