A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ОХОРОНИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВОДИТЬ АКЦІЮ «КВАРТИРА ПІД ОХОРОНУ» ЗА ПІВЦІНИ

Дата: 08.09.2017 10:24
Кількість переглядів: 896

Шановні громадяни та мешканці Бориспільського району! З метою посилення захисту майна громадян, протидії квартирним крадіжкам у період з 15 по 30 вересня 2017 року поліція охорони спільно з Бориспільським міським  відділом поліції охорони проводить осінню соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону».

Охорону об’єктів та квартир на території області здійснюють 33 наряди груп реагування поліції охорони. За допомогою 3 пультів централізованого спостереження (ПЦС) охороняється близько 17 тисяч об’єктів усіх форм власності з яких понад 12 тисяч квартир, приватних будинків та інших приміщень.




 

За дорученням Національної поліції України, а також з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам, у вказаний період підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних та пусконалагоджувальних робіт. За умовами акції громадянам пропонується сплатити вартість охоронного обладнання, а монтажні та пусконалагоджувальні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів поліції охорони виконають за половину їх вартості. Крім того, поліція охорони працює в напрямку забезпечення соціального захисту учасників антитерористичної операції на Сході України – для них та членів родин загиблих учасників АТО поліція охорони пропонує встановити охоронну сигналізацію у помешканні з 75-відсотковою знижкою на монтажні та пусконалагоджувальні роботи.

Після виконання монтажних робіт та укладання договору власність громадян гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін. У разі спроби зловмисників проникнути до помешкання, на пульт поліції охорони надійде сигнал «Тривога», після чого мобільна група добре підготовлених та належно озброєних поліцейських охорони за лічені хвилини прибуде на місце події, щоб з’ясувати обставини або, у разі необхідності, затримати зловмисників на «гарячому». Групи реагування поліції охорони складаються з трьох озброєних працівників поліції, оснащених сучасним спецекіпіруванням, автомобілями та, на відміну від працівників недержавних охоронних організацій, мають визначені законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників.

Отримати консультації та замовити послуги поліції охорони можна за номером прямої телефонної лінії 0 800 502-220 (безкоштовно), також за номерами: 097 050 22 20, 073 050 22 20, 099 050 22 20 (за тарифами мобільних операторів).




 



 



 




 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано