A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Освітянське свято по-європейськи

Дата: 02.10.2017 10:22
Кількість переглядів: 820

Цього року освітянська еліта району відзначали своє професійне свято по-європейськи: разом здійснили невеличке віртуальне турне країнами Європи, дізнавшись про цікаві факти з життя освітян і звичайно ж пораділи новим досягненням.

Освітян Бориспільщини здоровили керівники району: Олександр Туренко, голова РДА, його заступник Сергій Білецький, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, головний спеціаліст районного відділу освіти Катерина Паламарчук.

Подорож у розпалі, а нагороди дочекалися своїх героїв: 

Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України нагородили Наталію Кручко, провідного фахівця відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації. Подяками МОН відзначили: Тетяну Гучок з Щасливого та Олену Кухтик з Великоолександрівської школи.

Почесні грамоти Департаменту освіти і науки вручили: Галині Циганок з Старого, Валентині Шарапі з Гори, Людмилі Дуденко з Щасливого, Віктору Кравцову, завідувачу районним методкабінетом. Подякою Департаменту відзначили Антоніну Файдюк з Глибоцької школи.

Почесна грамота Київської обласної ради тепер у Сергія Кравченка, директора Старинської школи; обласна подяка – у Лілії Гурської, директорки Вишенської школи та Юрія Йовбака, директора Щасливського навчально-виховного комплексу «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Районних премій  удостоєні: Дипломом лауреата премії імені Івана Сулими

у Ігоря Давиденка, директора Великоолександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;

Дипломом лауреата премії імені Надії Суровцової у Ніни Кудько, директора Гнідинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика;


 

Дипломом лауреата премії «Кращий керівник дошкільного навчального закладу»

У Валентини Іващенко, завідувача дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясел-садка) «Ромашка» с.Щасливе ;


 

Дипломом лауреата премії імені О.М.Устименка У Наталії Ганчарюк, заступника директора з навчально-виховної роботи Головурівської  загальноосвітньої школи


 


 

Дипломом лауреата премії імені Софії Белінської  відзначили: Наталію Костенко, заступника директора з виховної роботи Вишенської загальноосвітньої школи;

Ніну Кубрак,  заступника директора з виховної роботи Рогозівської загальноосвітньої школи;


 

Дипломом лауреата премії імені І.Д.Кудрі – Валентину Бідненко з Ревного, Наталію Білик з Кучаківської школи, Марію Кузьмінську з Старого.


 


 

Дипломом лауреата премії імені Петра Верни – Оксану Бабич з Ревного,  Лідію Морозову з Вишеньок, Марію Овсюхно, керівника гуртка «Образотворче мистецтво» районного будинку дитячої та юнацької творчості.


 

Дипломом лауреата премії імені Ф.М.Петруся – Людмилу Варич з Вишеньок, Віту Видиборець та Галину Степанову  з Ревного, Галину Коваленко з Щасливого, Наталію Сидорак з Мартусівки, Наталію Ткаченко з Старого;


 


 

Дипломом «За інноваційну діяльність у галузі освіти» відзначили Вікторію Довженко, музичного керівника дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясел-садка) «Джерельце» с.Чубинське.

За підсумками 2016-2017 навчального року та за високі досягнення у справі навчання і виховання підростаючого покоління, ефективну управлінську, науково-методичну, багаторічну педагогічну і громадську діяльність всього відзначено 190 освітян.

Музичні вітання педагогам від педагогів. Дарували пісенний настрій вчителі музичного мистецтва – Юлія Бойчук з В. Олександрівки, Тамара Безрукова з Глибокого, Світлана Давиденко з Вишеньок, Олександр Савін та гурт «Вихиляси з Гори.

У залі -  квіти і святковий настрій…На екрані, мов кадри кіно, учительське життя. І воно не дише у стінах школи…

«Лише той учитель, хто живе, як навчає», - говорив Г. Сковорода, немов про освітянську громаду Бориспільщини...



 



 


 



 



 


 


 


 


 


 


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано