A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

До Дня села Щасливською сільською радою започатковано пісенний «Фестиваль Щастя»

Дата: 11.10.2017 11:20
Кількість переглядів: 761

7 жовтня на День села у Щасливому проходив Гала-концерт «Фестивалю Щастя», у якому нагороджували дипломатів та лауреатів свята, які пройшли сито попереднього відбору.

На фестивалі було помічено чимало українських знаменитостей. Серед них були народні артисти України Жанна Боднарук та Анатолій Гнатюк, заслужена артистка України Астрая. Учасники фестивалю подарували глядачам неймовірні враження. Виконавці були нагороджені оплесками та спеціальними призами, які вручав на святі села сільський голова Микола Шмаюн. Півтора десятки молодих виконавців порадували щасливчан своїми піснями, які приносили їм радість і насолоду.

 



Приз глядацьких симпатій одержав Ковальчук Владислав. Лауреатами ІІІ премії стали Угрин Анна та Козачевська Дар’я. Лауреатами ІІ премії стали Нодь Андріан та Гребеннікова Кристина. Лауреатами І премії стали Ляшенко Вікторія і Варга Анастасія. Володаркою Гран-прі на радість місцевої публіки стала учениця 11 класу Щасливського НВК Бородавко Вікторія, яку підготувала вчитель музики Мельниченко Оксана Валеріївна.

Вікторія Бородавко, переможиця першого «Фестивалю Щастя у Щасливому», поділилася враженнями: ««Фестиваль Щастя» — це дійсно пісенне свято, яке змогло подарувати всім море вражень та позитивних емоцій. Завдяки участі у цьому конкурсі я отримала величезний досвід. Адже цей захід відбувався на високому професійному рівні. Мені випала нагода позмагатися з дуже талановитими учасниками з різних куточків України. Хочу подякувати організаторам цього чудового фестивалю, в першу чергу Щасливській сільській раді — засновнику фестивалю, сільському голові Шмаюну М.Ф. і ,звичайно, своїй вчительці музики Мельниченко Оксані Валеріївні, танцювальному колективу «Shyk Dance», його керівнику Любомиру Бовсуновському. Без їхньої танцювальної композиції виступ не мав би такої емоційної складової, не був би таким яскравим та незабутнім».

На думку сільського голови Миколи Шмаюна «Фестиваль Щастя у Щасливому» у майбутньому може стати Всеукраїнським.




 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано