A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

У районі вшанували пам’ять жертв Голодомору

25 листопада біля Меморіалу пам’яті жертвам голодоморів 1921-1922, 1946-1947 та найстрашнішого Голодомору 1932-1933 років відбувся районний мітинг-реквієм. Очільники району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної ради, сільські голови, директор шкіл, громадськість Бориспільщини схилили низько голови перед пам’яттю українців, яких змушували вмирати від голоду. Поминальні дзвони збудили вічну пам’ять про земляків: запаливши свічки, хвилиною скорботи вшанували усіх загиблих від Голодоморів України..

12:07 27.11.2017

На святі пісні і душі

Культура – це така царина людського буття, про яку казати – не переказати, співати – не переспівати. Вона – безкрая. І в цьому тисячі разів переконуємося, коли доторкаємось, наче спраглими вустами, до життєдайних глибинних джерел української народної пісні.

12:06 27.11.2017

змагання з боксу в Щасливому

У с. Щасливе відбулася традиційна відкрита першість Бориспільської районної дитячо-юнацької спортивної школи з боксу. Захід був присвячений пам’яті майстра спорту, судді республіканської категорії України, тренера ДЮСШ Олександра Загурського.  

11:44 22.11.2017

У районі провели меморіальний захід з нагоди Дня Гідності та Свободи

Заходи розпочалися покладанням квітів до стели Героям Небесної Сотні, що в Мирному. Далі делегація району відправилася до Гнідина. При в’їзді до Гнідина, біля пам’ятного знаку Юрію Вербицькому, зібралася громада Бориспільщини, аби вшанувати  громадянський подвиг і мужність учасників доленосних для України подій восени 2004-го та у листопаді 2013-  лютому 2014 років. Очільники району – Сергій Білецький, заступник голови РДА, Іван Недогибченко, заступник голови районної ради, керівники відділів та структурних підрозділів РДА, районні депутати, сільські голови хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на Майдані та під час АТО.

11:37 22.11.2017

«Мої дорогенькі, нехай вам Бог помагає, аби у доброму здоров’ї моїх літ діждати», —

так зустрічала гостей ювілярка з Гори Ольга Іванівна Узварик, представників районної і сільської влади, які з квітами і тортом, прийшли привітати жінку з 90-річчям — голову районної ветеранської організації Миколу Недождія, його заступника Раїсу Самойленко, заступника Гірського сільського голови Андріана Галича та завідувачку військового обліку Раїсу Бондарчук.

11:35 22.11.2017

Шановні трудівники села!

Щиро вітаю Вас з  Днем працівників сільського господарства! Ми пишаємося нашими працьовитими людьми, які є гордістю і основою нашої Бориспільщини, всієї держави. Адже Україна має споконвічні міцні сільськогосподарські традиції. Велика подяка і шана Вам за жертовну працю, самовіддану любов до рідної землі.

17:10 17.11.2017

Свято поля, хліба і душі для господарників Бориспільщини

17 листопада, на порозі відзначення Дня працівників сільського господарства, у районній залі складали щиру подяку всім працівникам полів та ферм: механізаторам, тваринникам, фермерам, спеціалістам сільського господарства, хто своєю невтомною працею забезпечують щедрий урожай. Винуватців свята здоровили Руслан Садовський, заступник голови РДА, Іван Недогибченко, заступник голови райради, Алла  Омельченко, заступник начальника відділу кадрової роботи  Департаменту агропромислового розвитку КОДА, Михайло Пензай, начальник управління агропромислового розвитку РДА.  

17:04 17.11.2017

Сергій МІЩЕНКО: «Працюю з людьми і для людей. І коли бачиш результат, отримуєш велике задоволення»

1 квітня 2017 року  «Старинську птахофабрику» очолив новий керівник — Сергій Міщенко. Це його п’яте місце роботи в агроіндустріальному холдингу «Миронівський хлібопродукт». Саме тут, уже на четвертому підприємстві, він обійняв посаду директора. Має дві освіти – військову і юридичну. Здавалося б, ці дві професії зовсім не сумісні із сільським господарством. А виявилося, що саме знання військового та юриста допомогли Сергію Васильовичу долати в житті неабиякі висоти.

17:00 17.11.2017

триває Тиждень безпеки дорожнього руху

Із 13 по 19 листопада в Україні триває Тиждень безпеки дорожнього руху – тиждень, протягом якого патрульні націлені на:  покращення транспортної дисципліни серед всіх учасників дорожнього руху;  активізацію роботи щодо підвищення безпеки дорожнього руху;  проведення профілактичних заходів із попередження дорожньо-транспортних пригод.

19:13 14.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано