A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Олександр Туренко - новий очільник Бориспільської РДА

Дата: 03.07.2017 19:40
Кількість переглядів: 850

У залі засідань районної ради відбулося урочисте представлення новопризначеного голови Бориспільської районної державної адміністрації Олександра Туренка. Зауважимо, що Олександр Туренко був призначений на посаду голови Бориспільської РДА згідно з Розпорядженням Президента України Петра Порошенка з 3 липня 2017 року. Раніше він очолював Обухівську районну державну адміністрацію.


 


 


 


 

Участь в церемонії взяли голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, перший заступник голови Бориспільської районної державної адміністрації Володимир Солдатенко, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, очільники управлінь, відділів та служб району, сільські голови, депутати, громадські діячі, представники ЗМІ.


 

«Глава держави підтримав мою пропозицію, яка стосувалась ротації голів райдержадміністрацій в Київській області. Я звернувся до Президента України з проханням про підсилення виконавчої влади за рахунок таких доволі непростих кадрових рішень», – повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.


 

Колишнього очільника Бориспільщини Дмитра Вороніна було призначено головою Фастівської райдержадміністрації.


 

Олександр Горган вручив новопризначеному керівнику району Олександру Туренку посвідчення та висловив переконання, що він стане «потужним драйвером розвитку Бориспільщини».


 

«Було вирішено призначити керівником Бориспільщини людину, яка проявила себе надзвичайно ефективним керівником в Обухівському районі. Фактично, там в автономному режимі працює система, яка дає конкретні результати: і по мобілізації коштів бюджетів усіх рівнів, і в частині громадського спокою і нормальної співпраці з органами місцевого самоврядування», – підкреслив голова Київської облдержадміністрації.


 

В свою чергу новопризначений голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр Туренко запевнив, що в тісній співпраці із районною радою, очільниками населених пунктів, з усією громадою Бориспільського району докладе всіх зусиль аби збільшити всі ті надбання, які сьогодні є в районі й зробити його кращим.


 



 




 



 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано