A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Районний семінар для вчителів англійської мови

Дата: 11.04.2017 10:06
Кількість переглядів: 599

На базі Рогозівської ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови «Практична реалізація комунікативно-діяльнісної технології в літніх мовних таборах», в роботі якого взяли участь методист районного відділу освіти Макаренко Валентина Володимирівна, голова районного методоб’єднання вчителів іноземної мови. Вчитель англійської мови Щасливського НВК, Гарнага Ніна Борисівна, директор Рогозівської ЗОШ І- ІІІ ступенів Мисловська Тамара Григорівна. Розпочався семінар фото на згадку біля відомого тепер уже дуба, який згадує у своїх краєзнавчих роботах Михайло Максимович, український вчений-енциклопедист - природознавець, фольклорист, етнограф, історик, письменник, поет, перший ректор університету Св. Володимира.

 



На семінарі обговорювалися питання створення умов для розширення можливостей у оволодінні іншомовним спілкуванням, залучення дітей до неформального вивчення іноземної мови, з максимальним урахуванням їх особистісних потреб, у штучно створеному мовному середовищі в умовах літнього мовного табору.

Досвідом проведеної роботи у пришкільних мовних таборах поділилися вчитель англійської мови Щасливського НВК Марущенко Людмила Ігорівна, Рогозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Братусь Інна Володимирівна та Шкардун Марина Василівна Велике задоволення отримали учасники семінару від перегляду інсценізації казок «Колобок» та «Ріпка» англійською мовою, які підготували учасники мовного табору до Дня казок, що проводився минулого літа.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано