A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Чергова допомога на передову від Бориспільського району

Дата: 10.04.2017 11:23
Кількість переглядів: 1025

Волонтери Бориспільщини постійно підтримують військовослужбовців в зоні АТО. Щотижня до українських воїнів курсують вантажні автомобілі з різних сіл району. Серед найбільш активних — Процівська, Іванківська, Сеньківська сільські ради.


Вже вдруге відправлено вантаж в зону АТО за ініціативи голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана. Цього разу на фронт передали технічні засоби: пральні машини, електроплити, запчастини для автомобілів, паяльні лампи, ліхтарі, столярні інструменти, мийки високого тиску з підігрівачем води тощо. Також надано продукти тривалого збереження.


 

У п’ятницю, 7 квітня, вантаж приєднався до колони Київської області, зібраної силами мерів міст, голів РДА та сільських рад, керівництва КОДА, підприємців та жителів області. Його буде доставлено безпосередньо в місця дислокації частин, які беруть участь у бойових діях, а саме: воїнам 72-ї механізованої бригади, 43 артбригаді військової частини з Переяслав-Хмельницького, 25 та 11-му окремим мотопіхотним батальйонам «Київська Русь» та Військовій службі правопорядку «Маріуполь».


 

Колону технічної допомоги очолив радник голови Київської ОДА, екс-командир 25 окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» Андрій Янченко.


 

Вся технічна допомога передається на баланс військових частин, тому продати чи в будь-який інший спосіб скористатись технікою, яка передається, не буде можливості. Усе майно завірено офіційно та оформлено відповідно до законодавства. Для збору й придбання вантажу не було використано бюджетних коштів.


 

Нагадаємо, в грудні минулого року Київська область на лінію фронту відправила 44 вантажних автобуси технічної допомоги бійцям АТО. Це була найбільша в Україні технічна допомога надана обласними державними адміністраціями за кількістю тепловізорів, оптичних прицілів, захищених планшетів та дизель-генераторів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано