A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«Зірковий калейдоскоп» для обдарувань району в новому форматі

Дата: 23.05.2017 10:35
Кількість переглядів: 571

У приміщенні Бориспільського РБДЮТ  зібралися переможці цьогорічних конкурсів та їх керівники.Цього року за підтримки  Бориспільської районної державної адміністрації, Бориспільської районної  ради та відділу освіти щорічний районний фестиваль  обдарованих дітей та учнівської молоді «Зірковий калейдоскоп» проходив у новому форматі. 34 перемоги на рівні України та області здобули наші вихованці, в 22 конкурсах взяли участь.

          

 

З щирими вітаннями до них звернулися начальник відділу освіти Бориспільської РДА Каськів М.І. та директор РБДЮТ  Галатенко С.А. Микола Ігорович вручив переможцям та їх керівникам  подяки, дипломи, грамоти, вітальні листівки, грошові нагороди, квитки на відвідування мотузкового  парку «Тарзан» у м. Бориспіль.

            Колективна світлина на пам'ять, а далі … уже чекав автобус, щоб відвезти  наших «зірочок»  до м. Києва  на Міжнародний дитячий кінофестиваль Kids Moviе Fest,  де крім показу дитячих конкурсних стрічок та  зустрічей  з Олегом Скрипкою та Наталею Васько, діти змогли взяти участь у цікавих  майстер-класах.

            Втомлені, але щасливі дітлахи повернулися додому!

            Вихованці РБДЮТ, їхні батьки, керівники гуртків та працівники РБДЮТ вдячні за організацію та проведення свята Народному депутату України Міщенку С.Г., голові Бориспільської РДА Вороніну Д.О., голові Бориспільської районної ради Байчасу В.М., начальнику відділу освіти райдержадміністрації Каськіву М.І. та   місцевому підприємцю Хоменку А.В.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано