A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ВЕЛИКА ОЛЕКСАНДРІВКА ГОТОВА ДО ВЕЛИКОГО ФУТБОЛУ

Дата: 20.08.2017 21:10
Кількість переглядів: 1406

 У Великій Олександрівці зіграли у футбол на новенькому полі. Ще рік тому вільна земельна ділянка слугувала непристосованим до гри аналогом як для дітей, так і дорослих. Відтепер її облагородженню можуть позаздрити не лише села, а й місто.

«Спасибі всім за підтримку, критику, наполегливість і вперту думку, які є рушійною силою для подальших дій», – у своєму вітальному слові наголосила сільський голова Галина Шевченко. Очільниця зізналася: «Ідея виникла у зв’язку з потребою поля як такого, адже тут грали не лише великоолександрівці, а й жителі сусідніх сіл». Нині на базі населеного пункту діє громадська організація «Футбольний клуб «Алекс», створена 2009 року.  В її структуру входять дві дорослі команди: ФК «Алекс» та ФК «Алекса», які прославляють Велику Олександрівку на чемпіонатах Бориспільського району, та дитяча секція, яка налічує чотири вікові групи.

За словами Г. Шевченко, за рік – від проектування до будівництва – було всякого: проблемні, конфліктні ситуації, однак у дискусії і терпінні зароджувалася істина.

Як свідчить практика, відбудувати футбольне поле – не достатньо. За ним, як мінімум, потрібен догляд. Нововведену в експлуатацію площу передали в оренду комунальному підприємству, на балансі якого як поле зі штучним покриттям біля сільської ради, так і дитячі, спортивні майданчики.

На урочистому відкритті у четвер, 10 серпня, Г. Шевченко особисто вручила хліб-сіль Олександру Фещенку (на фото) – керуючому спортивними спорудами у Великій Олександрівці, після чого урочисто перерізала червону стрічку.

До уваги жителів – інтелектуальна гра, виступи переможця на конкурсі пісні у Болгарії Ірини Ящишин та автора слів гімну села Івана Давиденка. Потім – перший матч на новому полі між командами «Алекс» та «Алекса», де перша здобула перемогу й отримає винагороду 11 тис. грн, виділених на сесії сільської ради.

О. Фещенко розповів: «Звичайно, це дружній двобій, однак мешканці села висловили сподівання, що саме на цьому полі у перспективі  випробовуватимуть свої сили, як мінімум, на рівні області. Хто знає, тим паче, що спеціалісти НСК «Олімпійський», після відповідних процедур, запевнили, що футбольне поле на достойному рівні».

До слова: облаштовувало футбольне поле, будівлю з тренерською та роздягальнями, трибуни і дитячий майданчик ТОВ «Трест «Бориспільсільбуд» (директор Олександр Сич).

Тетяна Підгурська, «ТС»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано