A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Бібліотечні посиденьки для вороньківської дітвори

Дата: 10.06.2017 12:57
Кількість переглядів: 506

У Вороньківській сільській книгозбірні у рамках програми літніх канікул відбулися посиденьки на бібліотечній призьбі під назвою «Скарби - таємниці на книжковій полиці».

В ласкаві обійми закладу завітали книголюбчики та казкознавчики 2-а і 2-б класів пришкільного табору ОНЗ «Вороньківська загальноосвітня школа» разом із класоводами Ольгою Руденко та Анною Ніжинською.

 

 

Бібліотекар Світлана Григор провела хвилинку – цікавинку, в якій подала стислу інформацію про історію книги, бібліотеку, творчість місцевих володарів літературного пера. В бібліотеці діти зустрілися з розмаїттям нових книг, періодикою, іграшками, казковими несподіванками, веселими іграми. Учні мали змогу поспілкуватися у колі однолітків, проявити вправність, показати свою ерудицію і творчі здібності.

Учасники заходу з цікавістю ознайомилися з книжково – ілюстративною виставкою - оглядом новинок літератури «Дивосвіт української дитячої книги».

Захоплюючою для юних мудреців виявилася казкова вікторина « Впізнай літературного героя» та конкурс ерудитів «Розплутай клубочок».

Прийшлася до вподоби школярам бліц – інформація від господині книгозбірні «Енциклопедії і словники – у навчанні помічники».

А от родзинкою заходу став аукціон загадок та прес – калейдоскоп «Наш улюблений дитячий журнал».

Вірні друзі бібліотеки провели дозвілля, щиро наповнене позитивом, продемонстрували свої знання з літератури, розповідали про свої улюблені книжки.

Зустріч юних читачів з героями творів залишила приємні враження, запам’ятається назавжди. 

За матеріалами відділу культури Бориспільської райдержадміністрації 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано